Çiftçi inceleme gezisi düzenlendi

Kofçaz Kaymakamı Enver Özderin’in önerileri ve Kofçaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün organizasyonuyla önceki gün ‘İstanbul Avrasya Tarım Fuarı 2013’e çiftçi

GÜNDEM 11.01.2013 23:30:00 0
Çiftçi inceleme gezisi düzenlendi
 Kofçaz Kaymakamı Enver Özderin’in önerileri ve Kofçaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün organizasyonuyla önceki gün ‘İstanbul Avrasya Tarım Fuarı 2013’e çiftçi inceleme gezisi düzenlendi.
FUARLA UFKUMUZ AÇILIYOR
Avrasya Tarım Fuarı 2013 bünyesinde açılan 3. Hayvancılık, Ekipmanlar, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı ile 3. Traktör ve Tarım Makineleri, Yem Sanayi ve Yedek Parçaları Fuarları ziyaret edilerek çiftçilerimizin konu ile ilgili bilgi edinmeleri ve yenilikleri görmeleri sağlandı. Kofçaz İlçesi ve köylerinden 20 kişinin iştirak ettiği teknik geziye katılan çiftçiler: İlçe Müdürlüğümüz, bizi çiftçilerin yenilikleri yerinde görmelerini sağlıyor. Fuarlar ufkumuzu açıyor” dedi.
YENİLİKLERE AÇIK
Kofçaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Yığın da “Çiftçilerimizin gösterdiği yoğun ilgi yaptığımız işin doğruluğunu kanıtlıyor. Kofçaz çiftçisi yeniliklere açık” dedi.
Marmara Haber Merkezi