ÇTSO Lisesi Kızılpınar Anadolu Lisesi’ni çok rahat geçti

Okullar arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği grup karşılaşmasında ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile Kızılpınar Anadolu lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı karşı karşÄ?

SPOR 11.01.2013 22:58:00 0
ÇTSO Lisesi Kızılpınar Anadolu Lisesi’ni çok rahat geçti
 Okullar arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği grup karşılaşmasında ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile Kızılpınar Anadolu lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar setlerde üstünlük sağlayan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-0 galip geldi  
Okullar arası Yıldız Kızlar  Voleybol turnuvasında Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Lisesi yoluna kayıpsız devam ediyor.
 
KAPALI SPOR SALONU’NDA OYNANDI
 
Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda  dün oynanan karşılaşmaya ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı İlayda, Aleyna, Tuğçe, Betül, Seray, Eda, Selen, Gaye, Gamze kadrosu ile çıkarken rakibi Kızılpınar Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol takımı ise sahaya Buse, Buket, Merve, Ümran, Semran,Yonca altısı ile yer aldı.
 
SAAT 10:00’ DA BAŞLADI
 
Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda dün saat 10.00’da başlayan karşılaşmaya ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı etkili başladı. File üstünden ve servislerden sayılar bulan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı setin ilerleyen dakikalarında manşetlerde hata yaptı. Ancak rakibine göre daha az hata yapan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-5’lik üstünlük ile girdi. İlk teknik molayı mağlup kapatan Kızılpınar Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı setin ilerleyen dakikalarında oyun içerisinde etkili olmaya çalıştı. ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bulduğu üst üste sayılar ile farkı on  sayıya kadar çıkarttı. İkinci teknik molanın son sayılarına doğru hücumlarda etkinliğini hızlandıran Kızılpınar Anadolu Lisesi aradaki sayı farkını indirmeye yetmedi.  ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takım bulduğu son sayılarla ikinci teknik molaya 16-9 önde tamamlamayı bildi.
 
İLK SETİ KAZANDI
 
Her iki teknik molayı önde tamamlayan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takım teknik moladan sonra oyuna hızlı başladı. Kızılpınar Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı teknik moladan sonra dağıldı. Oyundan tamamen düşen Kızılpınar Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı servis ve manşet hataları yaparak aradaki sayı farkını açılmasına engel olamadı.  ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bulduğu üst üste sayılar ile farkı iyice açarak  20’li sayılara on farklı üstünlükle girdi. Rakibi karşısında sayı bulmaya devam eden ÇTSO Lisesi ilk seti 25-10 kazanarak setlerde durumu 1-0 yaptı.
 
RAKİBİN OYUN DİRENCİ KIRILDI
 
Karşılaşmanın ilk setini onbeş farkla kazanan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ikinci sete çok rahat başladı. Özellikle etkili servisler kullanan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı karşısında manşette hataları yapan Kızılpınar Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı varlık gösteremedi. İlk teknik molayı 8–2 önde geçen ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı setin ilerleyen dakikalarında seriyi korumaya devam etti.
 
FARK AÇILDI
 
Kızılpınar Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı’nın oyun disiplininden uzaklaştığı dakikalarda yaptığı hatalar ile aradaki sayı farkını açan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı tecrübeli oyuncuları Eda ve Selen ile çıktığı hücumlardan boş dönmedi. Karşılaşmanın ikinci teknik molasını 16-3’lük üstünlükle giren ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı kalan dakikalarda hâkimiyeti elinde tuttu. Üst üste sayılar bulmaya devam eden maçın favori ekibi ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bu seti de 25–6 önde tamamlayarak skorda 2–0 öne geçti.
 
3-0 KAZANDI
 
İlk iki seti rahat kazanan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı üçüncü sette maça ağırlığını tamamen koydu. Setin başlarında yaptığı ataklarla güzel bir seri yakalayan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ilk teknik molaya önde girmesini bildi. Rakibinin savunmada yaptığı basit hataları iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı farkı yedi sayıya kadar çıkarttı. İkinci teknik molanın ardından toparlanmaya çalışan Kızılpınar Anadolu Lisesi  Genç Kızlar Voleybol Takımı bulduğu hücum sayıları ile birlikte rakibini yakalamaya çalıştı. Kalan dakikalarda rakibine nazaran daha az hata yapan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bu seti de 25–20 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık üstünlük ile ayrıldı.