Yeni transferler kampta

Edirne'nin Bölgesel Amatör Lig'teki temsilcisi Edirnespor Gençlik Kulübü, Antalya kampında boş durmuyor. Yeni transferlerin isimleri ise sır gibi saklanıyor.

GÜNDEM 11.01.2013 22:54:00 0
Yeni transferler kampta
 Edirne'nin Bölgesel Amatör ligeki temsilcisi Edirnespor Gençlik Kulübü, Antalya kampında boş durmuyor. Yeni transferlerin isimleri ise sır gibi saklanıyor.
 
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta  mücadele eden Edirnespor Gençlik Kulübü'nün Antalya kampı yoğun bir çalışma programı ile devam ediyor. Sabahları kros, öğle saatlerinde çabukluk ve akşam saatlerinde ise hazırlık maçları yaparak ligin ikinci yarısına hazırlanıyor.
 
YENİ TRANSFERLER KAMPTA 
 
Şu ana kadar yapılan ancak isimleri henüz açıklanmayan 4 yeni transfer olduğu öğrenildi. Genel Kaptan İnanç Haseki, transferlerin devam edeceğini ve takımdan ayrılan ya da gönderilen futbolcuların yerlerinin acilen kaliteli isimlerle doldurulacağını söyledi.
 
Transferlerden birinin orta saha, ikisinin kanat ve birinin de forvet olduğunu belirten Haseki, Edirne’ye layık sonuçlar alarak 3'üncü Lig'e çıkmayı istediklerini söyledi.