Kocabıçak da basın gazetecilerinı unutmadı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak Çerkezköy’de görev yapan mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

GÜNDEM 11.01.2013 01:29:00 0
Kocabıçak da basın gazetecilerinı unutmadı
 Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak Çerkezköy’de görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.
 
Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarını makamında kabul eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensupları ile sohbet eden Kocabıçak günün anlam ve önemine ilişkin de bir açıklama yaptı. Türkiye’de gazetecilerin çok riskli bir görev içersinde bulunduğunu ifade eden Kocabıçak “Sizlerin bu gibi olaylarda her zaman haber yapma zorunluluğunuz bulunuyor. Bu gibi haberleri yaparken de çeşitli kurallara riayet ediyorsunuz” diye konuştu.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
 
Bütün gazetecilerin sıkıntısız ve sıkıntıya maruz kalmaksızın bir yıl geçirmesi temennisinde bulunan Kocabıçak “Bizler elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimden itibaren yaptığınız polis haberlerinizi takip ediyorum. Art niyet olmadığı sürece sizlerle aramızda hiçbir zaman sıkıntı olmayacaktır. İyi niyetli bir şekilde görevlerimizi yapma gayesindeyiz. Bu anlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü personelim adına kutlar, sağlık ve başarılar dilerim” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi