2012 yılı değerlendirildi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan birimlerin 2011-2012 yıllarına ait faaliyetlerinin karşılaştırmalı brifinginin alındığı “Aylık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantıs?

GÜNDEM 11.01.2013 01:22:00 0
2012 yılı değerlendirildi
 Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan birimlerin 2011-2012 yıllarına ait faaliyetlerinin karşılaştırmalı brifinginin alındığı “Aylık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı” önceki gün İl Emniyet Müdürlüğü 8.katında bulunan Toplantı Salonu’nda yapıldı.
 
FAALİYETLER DEĞERLENDİRİLDİ
 
Toplantı İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz başkanlığında, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürleri ve Birim Amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda il merkezinde ve ilçelerde şubelerin ve büroların 2011-2012 yıllarına ait faaliyetlerinin karşılaştırıldığı brifingler sunu şeklinde değerlendirildi.
 
GERİ GÖNDERME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER
 
Toplantı sonrası tüm katılımcılarla beraber Yabancılar Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve bir süre önce hizmet binası yenilenen “Kayı Köyü Geri Gönderme Merkezi”ne gidildi. Burada yenilen öğle yemeğinin ardından Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve Emniyet Müdür Yardımcıları Geri Gönderme Merkezinde kalan misafirleri ziyaret ederek onlara hediye verdi.
 
Marmara Haber Merkezi