Veznelerde yeni sistem

Kapaklı Belediyesi veznelerinde yeni sisteme geçildi. Yeni sistem sayesinde vatandaşlar bütün vezne işlemlerini tek gişeden yapabilecekler.

GÜNDEM 9.01.2013 23:08:00 0
Veznelerde yeni sistem
 Kapaklı Belediyesi veznelerinde yeni sisteme geçildi. Yeni sistem sayesinde vatandaşlar bütün vezne işlemlerini tek gişeden yapabilecekler.
 
MAĞDURİYET ORTADAN KALKACAK
 
Yeni belediye binasında 5 adet vezne gişesi bulunmasına rağmen her birinden ayrı birer işlem yapılmakta böylece bir ya da iki vezne gişesinde yoğunluk olurken diğer gişeler boş beklemekte olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “1 Ocak 2013 itibariyle geçtiğimiz yeni sistemde vatandaşlarımız fatura ödeme ve ön ödemeli kartlarına su yükletmek için belediyemiz vezneleri girişinde bulunan Sıramatik'ten sıra alıp, işlemlerini tüm vezne gişelerinden yapabilecekler. İsmetpaşa Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarımız, Ek Hizmet Binamızdan faturalarını yatırabilmekte fakat ön ödemeli su kartlarına su yüklemek için Belediye binamız veznelerine gelmekteydi. Ocak ayı sonuna kadar ek hizmet binamızda da aynı sistemi kurup vatandaşlarımızın bu mağduriyetleri ortadan kaldırılacak” dedi.
 
KOLAYLIK GETİRİYOR
 
Veznelerde uygulanmaya başlayan yeni sistemin vatandaşlara kolaylık getirdiğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Belediyemize gelen vatandaşlar, fatura ödeme ve ön ödemeli sayaç kartlarına su yükletmek için belediyemiz vezneleri girişinde bulunan Sıramatik'ten sıra alıp, işlemlerini tüm vezne gişelerimizden yapabilecekler. Su faturası ödemeye gelen bir vatandaşımız aynı vezne gişesi üzerinden vergi borcunu da ödeyebilecek. Bütün vezne işlemleri tek bir vezne gişesinden yapılabilir hale geldi. Kapaklı Belediyesi olarak Kapaklı'nın yaşanabilir ve modern bir kent olması için tüm çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi bu yönde yürütüyoruz. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN