Belediyenin 4 yıllık faaliyetlerini anlattı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç çalışan gazeteciler günü nedeniyle basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin gününü kutladı ve Belediyenin 4 yıllık faaliyetlerini anlattı.

GÜNDEM 9.01.2013 22:40:00 0
Belediyenin 4 yıllık faaliyetlerini anlattı
 Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç çalışan gazeteciler günü nedeniyle  basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin gününü kutladı ve  Belediyenin 4 yıllık faaliyetlerini anlattı.
 
YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI
 
Tarsal Turistik Tesislerinde gerçekleştirilen ve Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye Müdürlerini de katıldığı toplantıda Gazetecilerin gününü ve yeni yılını kutlayan Başkan Dalgıç  Belediyenin vizyon ve misyonunu yeniden tanımlayarak, zihniyet değişimini gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni müdürlüklerin kurulması ve mali disiplinin sağlanması konularında  da yapılan çalışmaları anlattı. 
 
TEKİRDAĞ DEĞİŞİKLİK İSTİYORDU
 
2009 Mart seçimlerinde göreve geldiklerini anımsatan Dalgıç “Göreve gelmeden evvel vizyonumuzu anlattığımız kitapçığımız,  halkımıza verdiğimiz sözler vardı. Çalışma arkadaşlarımla birlikte oluşturduğumuz projeler Tekirdağ’da hayata geçmek için bekliyordu. Tekirdağ bir değişiklik, vizyonel bir değişikliği istiyordu. Arkadaşlarımla birlikte  geceli gündüzlü çalıştık bu projelerin nasıl  ne şekilde gerçekleştirilebileceğini ortaya koyduk,  göreve geldikten  ve   çok sayıda kişiyi kabul ettikten sonra Belediye Başkan Yardımcısı arkadaşlarımla   projeleri gerçekleştirmek için nerden başlayacağımıza baktık. Meclis üyesi arkadaşlarımla saatlerce istişare ettik,  bir ruh,  bir çalışma aşkı vardı,  kimse çalışmadan kaçmadı” dedi.
 
VİZYONU DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDECEK
 
Bu ekibin önümüzdeki dönemde de Tekirdağ’ın vizyonunu  değiştirmeye devam edeceğini,  Tekirdağ’ın sesini Türkiye’de hatta  Avrupa’da, Dünyada duyurmaya devam edeceğini ifade eden Dalgıç, yaklaşık 3 saat süren basın toplantısında büyüyen ve gelişen Tekirdağ Projelerini, Sosyal Belediyecilik, Yeşil Bir Tekirdağ, Alt Yapı ve Üst Yapı Projeleri, Çevre ve Şehircilik Hizmetleri, olarak müdürlükler bazında görevlilerle paylaştı.  Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Dalgıç basın toplantılarının bundan sonra belirli aralıklarla da yapılmaya devam edeceğini söyledi.
 
Marmara Haber Merkezi