Kofçaz Serhadspor sahalara hazırlanıyor

Bu sezon uzun bir aradan sonra liglere geri dönmeye karar veren ve yeni yapılanma içerisine giren Kofçaz Serhadspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

SPOR 9.01.2013 20:37:00 0
Kofçaz Serhadspor sahalara hazırlanıyor
 Bu sezon uzun bir aradan sonra liglere geri dönmeye karar veren ve yeni yapılanma içerisine giren Kofçaz Serhadspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
2007-2008 sezonundan bu yana liglere katılmayan Kofçaz Serhatspor Kulübü 2013-2014 Sezonu’nda liglere geri dönüyor.
 
“GENÇ OYUNCULARIN YANINDAYIM”
 
Kırklareli Atatürk Stadyumu Sentetik Çim Sahada hazırlık idmanlarına başlayan Kofçaz Serhad Sporun idmanlarını takip eden Kofçaz Belediye Başkanı Nuri Çalışkan, genç futbolculara inandığını ve güvendiğini dile getirerek; her zaman genç sporcularımızın yanındayım dedi. Başkan Çalışkan, takımın çalışmaları hakkında Genel Kaptan Fatih Eser ve Teknik Sorumlu Osman Karakahya' dan sık sık bilgi alıyor.
 
“ TEŞEKKÜR ETTİ”
 
Kulüp Başkanı Ahmet Öztürk takımın yeşil sahalara dönüşü ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi;  Kulübümüzü çeşitli nedenlerden dolayı 4 sezondur liglere çıkaramıyorduk. Fakat yeni bir oluşuma girdik ve kendi özümüzden bir takım ortaya çıkardık. İlk olarak Takımımızın Genel Kaptanlığına Fatih Eser' i , Teknik Sorumluluğuna da Kırklareli sporun eski futbolcularından Osman Karakahya’yı getirdik. Futbolculuk dönemi başarılarla dolu olan teknik sorumlumuzun futbolculara ciddi faydaları olacağını düşünüyoruz.  Kadromuzda 23 tane  futbolcumuz var. Takımımızın tüm futbolcuları Kofçaz'lı. Biz futbolcu kardeşlerimize inanıyor ve güveniyoruz. İlçemizde Belediye Başkanımız Nuri Çalışkan’ın kazandırdığı bir halı sahamız var. Burada yeni sezon hazırlıklarımızı yapacağız. Belirli dönemlerde Kırklareli Atatürk Stadyumu Sentetik Çim Sahada da antrenmanlarımızı gerçekleştirerek lige en iyi şekilde hazırlanacağız.  1988 yılında kurulmuş olan kulübümüzü üst seviyelere çıkarmak için yönetim kurulumuz ve futbolcu kardeşlerimiz ile  üstün çaba ve gayret göstereceğiz. Tabi bu konuda ilçemizin önde gelen esnaflarından ve Kofçaz' lı olup değişik şehirlerde esnaflık yapan değerli hemşerilerimizden de desteklerini bizlerden esirgememelerini temenni ediyorum. Bize sponsor anlamında yardımlarını esirgemeyen Kayılar Gıda Reçel Üretim İşletmesi Genel Müdürü Ayhan Yakar' a, AR&CE Bilişim sahibi Cem Yavuz Kaçar' a Kulübümüzün her türlü ihtiyacında bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımız Nuri Çalışkan' a takımımız adına şükranlarımı sunuyorum. Son olarak başta Sayın Valimiz olmak üzere ilgili kurumlardan Kofçaz ilçemizde atıl durumda bulunan futbol sahasının önümüzdeki sezonlardan itibaren müsabaka yapılacak niteliğe getirilmesi konusunda destek beklediklerini belirtti.