Koordinasyon kurulu TTSO’da toplandı

Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Ticaret ve Sanayi Odasında Vali Yardımcısı Mehmet Turan Çuhadar başkanlığında toplandı. Toplantıda Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz de, Belediyeyi temsilen hazır bul

GÜNDEM 8.01.2013 20:04:00 0
Koordinasyon kurulu TTSO’da toplandı
 Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Ticaret ve Sanayi Odasında Vali Yardımcısı Mehmet Turan Çuhadar başkanlığında toplandı. Toplantıda Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz de,  Belediyeyi temsilen hazır bulundu.
 
KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
 
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda dün yapılan toplantı ile İl Koordinasyon Kurulu bir araya geldi. Vali Yardımcısı Mehmet Turan Çuhadar başkanlığında yapılan toplantıya Tekirdağ Belediyesini  Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan ile bazı ilçe kaymakamları, Belediye Başkanları,  yatırımcı bölge ve il müdürleri ile diğer yetkililer katıldı.  Yatırımcı Bölge Müdürlerinin çalışmalarını anlattığı toplantıda belediye başkanları tarafından bazı sorunlar ve istekler dile getirildi.
 
GÖRÜŞ VE ÖNERİLER GÖRÜŞÜLDÜ
 
Karayollarının Tekirdağ’daki çalışmaları için karayollarına teşekkür eden Tekirdağ  Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz “Tekirdağ Belediyesi olarak karayolları ve diğer müdürlüklerimizle de koordineli olarak beraber çalışmak istiyoruz” dedi.  Toplantıda ayrıca ilçeler ve il genelinde yaşanan sıkıntılar masaya yatırılırken görüş ve önerilere de yer verildi.
 
Marmara Haber Merkezi