Köylülere Büyükşehiri anlattılar

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı, Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuşması dolayısıyla Merkez ilçeye bağlı 55 köyü kapsayan bilgilendirme toplantılarınÄ?

GÜNDEM 8.01.2013 19:53:00 0
Köylülere Büyükşehiri anlattılar
 AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı, Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuşması dolayısıyla Merkez ilçeye bağlı 55 köyü kapsayan bilgilendirme toplantılarını tamamladı. Merkez İlçe Teşkilat Birimince hazırlanan program dâhilinde, AK Parti İl ve Merkez İlçe Yöneticileri ile Belediye Meclis Üyelerinden oluşturulan 4 ekip 55 köyü ziyaret ederek köylülere Büyükşehir statüsü ile ilgili bilgiler aktardılar.
 
KÖY SAKİNLERİ AÇISINDAN DA FAYDALI OLDU
 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, 4 günlük zaman periyoduna 55 köyü sığdırarak Tekirdağ’ın Büyükşehir Statüsünü köy sakinlerine anlattıklarını belirterek “Programdaki amacımız, muhalefet partisi milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının Büyükşehir statüsü hakkında beyanda bulundukları yanıltıcı bilgileri düzeltmek ve Büyükşehir’in nimetlerini anlatmaktı. Programımızın başarılı geçtiğini ve muhalefetin ürettiği birçok yanıltıcı bilgiyi düzeltme imkânı bulduğumuzu söyleyebilirim. 4 gün gibi kısa bir sürede tüm köylere ulaşabilmemiz, görüş alışverişinde bulunmamız köy sakinleri açısından da faydalı oldu” ifadelerini kullandı.
 
BÜYÜME ATAĞINA GEÇECEK
 
Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Büyükşehir statüsünün getirdiği bütünlük çerçevesinde Tekirdağ’ın hızlı ve modern bir büyüme atağına geçeceğini ifade ederek köylere gerçekleştirdikleri ziyaretlerde karşılıklı bilgi alışverişi, görüşleri ve önerileri not aldıklarını söyledi.
 
Marmara Haber Merkezi