35 yelkenci ödül aldı

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü adına yarışan ve 2012 yılında 18 ayrı dalda yapılan yarışmalarda başarı sağlayan 35 sporcusu ödüllendirildi

GÜNDEM 8.01.2013 19:40:00 0
35 yelkenci ödül aldı
 Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü adına yarışan ve 2012 yılında 18 ayrı dalda yapılan yarışmalarda başarı sağlayan 35 sporcusu ödüllendirildi.
 
Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü adına 2012 yılı içerisinde 18 ayrı dalda çeşitli yarışmalarda başarı sağlayan 35 sporcusu Yelken Kulüp’te yapılan törenle ödüllendirildi. Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık,Yelken Kulubü Onursal Başkanı Kasım Uzel, sporcular ile ailelerinin katıldığı tören Yelken Kulübünde gerçekleştirildi.  Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, yaptığı konuşmada, Tekirdağ'da Yelken Kulübü'nün güzel bir tesise sahip olduğunu ifade ederek, kulübün faaliyetlerini daha geniş alanlara yaymak istediklerini söyledi.
 
“İSTİKBALİN BİR KISMI DA DENİZLERDE”
 
Vali Yardımcısı Yıldırım, "Yelken sporunun ve yelken kulübünün yıldızının parlamasını istiyoruz. Tekirdağ'ın markası haline gelmiş bir kuruluş. Burada yetişen sporcular, Türkiye'yi uluslararası sularda temsil edecek. İstikbalin bir bölümünün de denizlerde olduğunu unutmayalım" dedi. Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Ersöz ise Tekirdağ'da 27 yılda aralarında milli takımlara yükselmiş onlarca sporcuyu yetiştirdiklerini belirterek, bugüne kadar 600 kişiye de amatör denizcilik belgesi verdiklerini kaydetti. Yelken Kulübünde yapılan törende Türkiye genelinde 2012 yılında çeşitli yarışmalar ve 18 ayrı dalda yapılan başarı sağlayan 35 sporcuya ödülleri, Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve yelken kulüp yöneticileri tarafından takdim edildi.
 
Marmara Haber Merkezi