Kırklarelispor marka olacak

Çerkezköy Haber- İlk yarıyı hedefledikleri noktada tamamladıklarını belirten Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, kaliteli ve ucuz futbolcular transfer ederek kadroyu daha da güçlendirmek ve ikinci yarı

SPOR 7.01.2013 19:40:00 0
Kırklarelispor marka olacak
 İlk yarıyı hedefledikleri noktada tamamladıklarını belirten Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, kaliteli ve ucuz futbolcular transfer ederek kadroyu daha da güçlendirmek ve ikinci yarıda da başarılı bir performans sergilemek istediklerini ifade etti. 
 
‘BAŞARIYI BİR TÜRLÜ YAKALAYAMADIK ‘
 
Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, Kırklarelispor Kulübü'nü büyütmek için gayret ettiklerini belirterek, “Kulübün maddi gelirlerinin artması için çalışmalar yapıyoruz” dedi. Futbolda başarılarının olduğunu ancak maddi başarıyı bir türlü yakalayamadıklarını kaydeden Erdem, “Yıllardır, kulübü büyütmek için çalışıyoruz. Kırklarelispor’u marka haline getirmek istiyoruz. Maddi açıdan gelir sağlamamız gerekiyor” diye konuştu.
 
KALİTELİ VE UCUZ FUTBOLCU ARIYORUZ
 
Transfer konusunda araştırma içerisinde olduklarını ifade eden Bilgin Erdem, “Kaliteli ve ucuz futbolcu bulursak renklerimize katacağız. Şuanda kadromuzda 23 kişi bulunuyor. Ancak bu sayıyı 26'ya çıkarmak istiyoruz” dedi. Yeni transferler ile kadrolarını daha da güçlendireceklerini belirten Kulüp Başkanı Erdem, “İlk devre hedeflediğimiz puana ulaştık. İkinci devrede de bu başarılı süreci devam ettirmek istiyoruz” dedi. Takımdaki eksiklikleri çalışacak kapatacaklarına inandıklarını söyleyen Erdem, “Ligde üst sıralarda yer almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber Merkezi