Yılın ilk ziyareti Devletliağaç Köyü’ne

2013 yılının ilk ziyaretini önceki gün Devletliağaç Köyü’ne gerçekleştiren Kofçaz Kaymakamı Enver Özderin, köy halkıyla kahvehanede görüştü. Köylülerin isteklerini bizzat dinlemek ama

GÜNDEM 6.01.2013 19:27:00 0
Yılın ilk ziyareti Devletliağaç Köyü’ne
 2013 yılının ilk ziyaretini önceki gün Devletliağaç Köyü’ne gerçekleştiren Kofçaz Kaymakamı Enver Özderin, köy halkıyla kahvehanede görüştü. Köylülerin isteklerini bizzat dinlemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Özderin, “Sorun var ise yerinde görmek için buradayız” dedi.
 
ENGELLİ AİLESİNİ DE ZİYARET ETTİ
 
Kofçaz ilçesine ilk geldiği günden buyana ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı ziyaretler yanında, şehit aileleri, gazi ve engelli vatandaşları da ziyaret eden Kofçaz Kaymakamı Enver Özdeein, Devletliağaç köyünde bulunan bir engelli vatandaşın ailesini de ziyaret etti.
 
FİZİKİ GÖRÜNTÜLERE GÖRE AYRIM YAPILMAMALI
 
Ailelere haber verilmeden yapılan ziyaret esnasında, engelli vatandaş ve ailesi yapılan ziyaretten duydukları mutluluklarını ifade etti. Ünzüle Orhan da insanların fiziki görüntülerine göre ayrımın yapılmaması gerektiğini, güzel –çirkin, her nasıl olursa olsun, önce insan olarak değerlendirileceğini, her insanın meziyetlerinin farklı farklı olduğunu ifade ederek, “Bakarsınız bazı engelli dediğimiz insanlarımız sağlıklı insanların eserlerinden daha önemli eserler meydana getirebiliyor” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi