Büyükşehir Belediyesini kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları dayanışma yemeği düzenledi.

GÜNDEM 6.01.2013 16:39:00 0
Büyükşehir Belediyesini kazanacağız
 Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları dayanışma yemeği düzenledi.
YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Önceki gün Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen yemeğe CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Haldun Güler, Belediye Meclis Üyeleri ile İl Kadın Kolları başkanı Hülya Karaağaç ve ilçe teşkilatlarındaki kadınlar katıldı.
KARAMSAR DEĞİLİM
Yemekte konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Karamsar değilim. Sizlerle beraber Tekirdağ’ın önü açık, siz bu birlikteliği sağladığınız, bu çalışmaları yaptığınız sürece her yer aydınlık olacak. Hepimiz çok çalışacağız ve aydınlık günleri hep birlikte hakkedeceğiz” dedi.
ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Başkan Dalgıç “Kitapçığımızda ne yazmışsak hepsine el attık. Kurduğumuz Akıllı Kent Otomasyon Sistemi sayesinde diğer kurumlara da bilgiler veriyoruz. Altyapıyı tamamladık. Çok kısa zamanda yapımına başlayacağımız biyolojik arıtma tesisi sayesinde de kanalizasyonlarımız denize akmayacak. Doğalgaz sayesinde de artık havamızın eskisi kadar pis olmadığını gördük. Denizimizi ve havamızı kurtardık. Çevreye büyük önem veriyoruz, 7 yıl önce 2milyon 800 bin liraya ihale edilen ulaşım ihalesini 9 katına katlayarak belediyeye gelir kazandırdık. Mali disiplini sağladık. Ayrıca Avrupa’da yapılan her projede de aranan il olduk. Çalışmalarımız bundan sonra da hızla sürecek” dedi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ
Yemekte konuşan Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de herkesin eskisinden daha çok çalışarak Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarını söyledi. Yemek şarkı ve türküler eşliğinde sona erdi.
Marmara Haber Merkezi