Çalıntı bilgisayara, şarj cihazı çalarken yakalandı

Çorlu’da bir süre önce satın aldığı çalıntı bilgisayar için şarj cihazı çalarken yakalanan V.G., yakayı ele vermesinin ardından bilgisayarı çalan Zafer Ç. ile birlikte tutuklanarak cezaevine

GÜNDEM 4.01.2013 20:44:00 0
Çalıntı bilgisayara, şarj cihazı çalarken yakalandı
 Çorlu’da bir süre önce satın aldığı çalıntı bilgisayar için şarj cihazı çalarken yakalanan V.G., yakayı ele vermesinin ardından bilgisayarı çalan Zafer Ç. ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Çorlu Omurtak Caddesi'nde bulunan bir elektronik eşya satış mağazasına giren V.G, cebine sakladığı adaptör ile birlikte mağazadan çıkmaya çalışırken güvenlik görevlilerince olayın fark edilmesi üzerine yakalandı.
 
Güvenlik birimlerince gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen V.G.’nin, çaldığı adaptörü, Zafer Ç. isimli bir kişiden aldığı bilgisayar için kullanacağını söylemesi üzerine Zafer Ç. De gözaltına alındı.  Zafer Ç.’nin de, Hatip Mahallesi'nde bir kaç ay önce H.Ç isimli bir kişinin evinden çaldığı bilgisayarı V.G'ye sattığı belirlendi. Çorlu Adliyesi'ne sevk edilen Zafer Ç. ve V.G, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Marmara Haber Merkezi