Dalgıç 2012’yi değerlendirdi

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, 2012 yılının değerlendirmesini Kanal 59 Televizyonunda canlı yayında yaptı. Başkan Dalgıç, sunucu Nurgül Ardalı’nın sorularını da cevaplandırd

GÜNDEM 4.01.2013 20:13:00 0
Dalgıç 2012’yi değerlendirdi
 Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç, 2012 yılının değerlendirmesini Kanal 59 Televizyonunda canlı yayında yaptı. Başkan Dalgıç, sunucu Nurgül Ardalı’nın sorularını da cevaplandırdı.
 
ATILIM YILI OLDU
 
Dalgıç, Büyükşehir hakkında da bilgiler verirken, Tekirdağ Belediyesi'nin 2012 yılında yaptığı ve bundan sonra da yapacağı çalışmaları anlattı.  Bugüne kadar yapılan çalışmaların hep Büyükşehir'e hazırlık çalışmaları olduğunu ve 2012 yılının atılım yılı olduğunu belirten Başkan Dalgıç, "Bilgi evinden Semt evine, imardan altyapıya kadar birçok projeyi tamamlayarak halkın hizmetine sunduk. Altyapısı ve üstyapısı bitmiş tertemiz bir Tekirdağ göreceğiz. 2013 Yılında da Pazaryeri konusunu çözüme kavuşturarak halkımıza açıklayacağız” dedi.
 
KANUNEN ALMAK ZORUNDAYIZ
 
Halk arasında çok konuşulan yol katılım paylarına da değinen Başkan Dalgıç, “Yol katılım paylarını kanunen almak zorundayız. Aksi takdirde Sayıştay denetçileri tarafından yapılan denetimlerde suçlu duruma düşeriz. Suçlu duruma düşmemek için katılım paylarını almaya devam edeceğiz. Ancak yeni çıkan Büyükşehir kanununda bu payların alınıp alınmaması meclis kararına bırakılacak” dedi.
 
Haber / Murat CİVANOĞLU