Yılın En Tehlikeli Taraftarı: Gökkuzgunlar

Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Edirnespor Gençlik Kulübü'nün taraftarları, futbol dergisi 'Four-Four-Two'nun her yıl geleneksel olarak belirlediği 'En Güzel Taraftar Hikayeleri bölümünde 2012'nin 'En Tehli

SPOR 4.01.2013 19:44:00 0
Yılın En Tehlikeli Taraftarı: Gökkuzgunlar
 Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Edirnespor Gençlik Kulübü'nün taraftarları, futbol dergisi 'Four-Four-Two'nun her yıl geleneksel olarak belirlediği 'En Güzel Taraftar Hikayeleri bölümünde 2012'nin 'En Tehlikeli Taraftarı' olarak belirlendi.
 
Bölgesel Amatör Lig’de 11.Grupta ilk devreyi ikinci sırada tamamlayan Edirnespor Gençlik Kulübü'nün taraftarları en tehlikeli taraftar seçildi.
 
Edirnespor GK'nın 2011-2012 sezonunda 25 Kasım Stadyumu'nda oynadığı Avcılar Belediyespor maçını, takımın cezası nedeniyle tribünler yerine demiryolundan izleyen Gökkuzgunlar, Four-Four-Two Dergisi tarafından yılın En Tehlikeli Taraftarı seçildi. Derginde, Edirnespor GK taraftarından şu şekilde bahsedildi:
 
'KENDİLERİNİ FAZLASIYLA TEHLİKEYE ATTILAR'
 
'Aslında taraftarların kendisi değil, içinde bulundukları durum tehlikeli! Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Edirne Gençlik Kulübü taraftarlar daha öne çıkan olaylar nedeniyle seyircisiz maç oynama cezası aldılar ama bu durum onları takımlarını izlemekten alı koyamadı. Ancak tribünün dışında sahayı görebilecekleri tek yer tren raylarının üzeri olunca kendilerini fazlasıyla tehlikeye attılar!'