3 oyuncu ile yollarımızı ayırdık

Bölgesel Amatör Lig’de ilk devreyi 12 puanda alt sıralarda tamamlayan Çerkezköyspor’da temizlik başladı.

SPOR 4.01.2013 07:28:00 0
3 oyuncu ile yollarımızı ayırdık
Bölgesel Amatör Lig’de ilk devreyi 12 puanda alt sıralarda tamamlayan Çerkezköyspor’da temizlik başladı. Bir dönem Çerkezköyspor’da görev yapan Mustafa Suat Akdereli’nin ikinci devre takımın başında olacağını belirten Korkmaz, ligin ilk devresinde takımda istenilen performansı sergileyemeyen Emrah Pazar, Okan Çebi ve Gökhan Şensoy ile yollarını ayırdıklarını ifade etti. Ligin ikinci devresine Antalya’da hazırlanacaklarını söyleyen Korkmaz “ İki oyuncu ile prensipte anlaştık. Önümüzdeki günlerde bu oyuncuların isimlerini kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.
 
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz takımının kötü geçen ilk devrenin ardından açıklamalarda bulundu.
 
“İLK DEVREYİ PUANSIZ KAPATTIK”
 
Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, dün saat 12.00’da Kulüp Binası’nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Ligin ilk devresini deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor karşılaşması ile tamamladıklarını ifade eden Korkmaz “ Karşılaşmaya sakat oyuncularımızdan yoksun ve kaptan Fırat’ın kırmızı kart cezalası olması nedeniyle eksik başladık. Rakibimiz Sultanbeyli Belediyespor ise ligde hedefe oynayan bir takımdır. Karşılaşmanın ilk dakikalarında kalemizde şansız bir gol gördük. İkinci yarı da ise yaşanan penaltı pozisyonunu kalecimiz Ersin kurtarmasına rağmen, hakem kural ihlali vererek penaltı atışını tekrarlattı ve kalemizde ikinci golü görerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık” diye konuştu.
 
“ÜÇ OYUNCU İLE YOLLARI AYIRDIK”
 
Ligin ilk haftasından itibaren gol yollarında büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Korkmaz “ Transfer sezonu açılmadığı için takıma müdahalede bulunmadık. Ayrıca kadro konusunda da bir çok sıkıntı yaşadık. Oynadığımız karşılaşmalarda eksik gördüğümüz mevkilere gerekli araştırmaları yaparak transfer dönemini bekledik. Transfer döneminin gelmesiyle çalışmalarımıza hız verdik ve iki oyuncu ile prensipte anlaştık. Herkesin gözlemlediği gibi takımda yetersiz kalan oyuncularımız vardı. Gerek eski Teknik Direktörümüz Hüsamettin Balcı, gerekse Ergun Uncuoğullarından ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilk yarı varlık gösteremeyen Emrah Pazar, Okan Çebi ve Gökhan Şener ile yollarımızı ayırdık. Takıma yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve bundan sonraki spor hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
 
“EMRAH ÇİLİNGİR BİR AY YOK “
 
Çerkezköyspor’da transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Korkmaz “ 2 santrafor, 1 ön libero ve 1 tane de sol bek transferleri gerçekleştirerek Antalya kampına gitmeyi hedefliyoruz. Sezon başından itibaren sakatlığı süren Serkan Akyüz iyileşerek takımla birlikte antrenmanlara başlayacak.Oyuncumuz Emrah Çilingir’in ise sakatlığı nüksetti. Çekilen emar sonucunda oyuncumuzun sol dizinde stres kırığı tespit edildi. Emrah Çilingir bir ay aramızda yer alamayacak. Oyuncumuzun bu ciddi sakatlığı ise hem takımın hemde bizleri çok üzmüştür. Emrah Çilingir’in son durumuna göre kendi mevkiine bir oyuncu alabiliriz.
 
Savunma oyuncumuz Yağız’ın da yan bağlarında yırtık tespit edildi. Sol ayağında meydana gelen bağ yırtılmasından dolayı sezonu kapattı” dedi.
 
ERGUN UNCUOĞULLARINDAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
 
Bir ay önce takımın başına getirdikleri Ergun Uncuoğullarından’ın işlerinin yoğunluğundan dolayı görevi bıraktığını söyleyen Korkmaz “ Ergün Uncuoğlullarından, takımın başına geçtikten sonra, kulüp müdürlüğü, genel menajerlik, organizasyon ve federasyonla ilgili yazışmalarda tek başına koşturdu ve üstüne çok büyük bir yük bindi. Bu yoğunluktan dolayı ailesine fazla vakit ayıramadığı için bizlerden müsaade istedi. Tüm ısrarlarımıza rağmen hoca olarak devam edemeyeceğini bizlere iletmiştir. Bizde yönetim kurulu olarak hocamızın vermiş olduğu karara saygı duyduk. Kendisi üç yıldır gecesini gündüzüne katarak benim en büyük destekçim oldu. Sezon başı yokluğumda takımı ayakta tutarak maddi ve manevi fedakarlıklardan hiçbir zaman kaçınmadı. Kendisine bu anlamda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
ÇERKEZKÖYSPOR’DA AKDERELİ DÖNEMİ
 
Ergün Uncuoğullarından boşalan Teknik Direktörlük için Mustafa Suat Akdereli ile anlaştıklarını söyleyen Korkmaz “ Yapmış olduğumuz araştırmaların ardından 3.Lig’de Çerkezköyspor’da görev yapan Mustafa Suat Akdereli ile anlaşma sağladık. Kulübümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah kısa süre içinde takımımıza uyum sağlr ve takımımıza birçok başarı kazandırır” diye konuştu.