Mazot hırsızına polis tokadı

Kapaklı’da mazot hırsızlığı yaptığı iddia edilen bir kişi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Sabri Aslan

GÜNDEM 2.01.2013 22:23:00 0
Mazot hırsızına polis tokadı
 Kapaklı’da mazot hırsızlığı yaptığı iddia edilen bir kişi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Sabri A, emniyetteki ifadesinin ardından dün akşam saatlerinde adliyeye çıkarıldı. Polis, Sabri Aslan ile birlikte hırsızlığa karıştığı iddia edilen bir şahsın yakalanması için de çalışma başlattı.
 
Kapaklı’da mazot hırsızlığı yaptığı iddia edilen Sabri Aslan, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 
POLİSTEN KAÇAMADI
 
Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi Seda Sokak’da önceki gece saat 02.45 sıralarında devriye gezen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sabri A’ın park halinde bulunan 34 ED 0136 plakalı kamyondan mazot çalmaya çalıştığını fark etti. Polisleri görünce kaçmaya çalışan Sabri A, polisler tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.Sabri A hırsızlıkta yaparken kullandığı iddia edilen malzemelerle birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
POLİS DİĞER ŞAHSI ARIYOR
 
Birçok araçtan 450 litre mazot çaldığı iddia edilen Sabri A, emniyetteki ifadesinin ardından dün akşam saatlerinde adliyeye çıkarıldı. Polis, Sabri A, ile birlikte hırsızlığa karıştığı iddia edilen bir şahsın yakalanması için de çalışma başlattı.adliyeye çıkıralın sabri A tutklanarak Çerkezköy ceza evine konuldu. 
 
Marmara Haber Merkezi