Teknikerler Birliği'nden Başsavcı Büyüktümtürk'e ziyaret

Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Teknikerler Birliğinin faaliyetleri hakkında Başs

GÜNDEM 2.01.2013 21:57:00 0
Teknikerler Birliği
  Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Teknikerler Birliğinin faaliyetleri hakkında Başsavcı Büyüktümtürk'e bilgi veren Öklük, her geçen gün iki yıllık mezunların yetkisiz hale getirildiğinden yakınarak, önceleri askerlikten indirim muafiyeti, şantiye şefliği, denetim mekanizması gibi yetkilerinin birer birer ellerinden alındığını ifade etti.
 
AVRUPA’DA AYRI BİR ÖNEM VERİLİYOR
 
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ara eleman olarak iki yıllık mezunlara Avrupa'da daha bir önem veriliyor. Umarım sizler de hak ettiğiniz yetkileri tekrar alırsınız" şeklinde konuştu. Ziyaret sonrası Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük aylık yayın organları olan "Tekniker" isimli gazeteyi Başsavcı Fevzi Büyüktümtürk'e takdim etti.
 
Marmara Haber Merkezi