Kapaklı 2013’e havai fişeklerle girdi

Kapaklı yeni yıla havai fişekler altında rengarenk girdi. Saatler 00.00’ı gösterdiği sırada Kapaklı Belediye tarafından atılan onlarca havai fişek ilçe semalarında muhteşem görüntüler oluşturdu

GÜNDEM 1.01.2013 19:56:00 0
Kapaklı 2013’e havai fişeklerle girdi
 Kapaklı yeni yıla havai fişekler altında rengarenk girdi. Saatler 00.00’ı gösterdiği sırada Kapaklı Belediye tarafından atılan onlarca havai fişek ilçe semalarında muhteşem görüntüler oluşturdu. Öte yandan Kapaklı Belediyesi Zabıta ekipleri Kapaklı’da görev yapan polis memurlarını unutmayarak 2012’nin son dakikalarında polislerle birlikte pasta kesti.
 
Kapaklı yeni yıla coşkulu bir şekilde girdi. Kapaklı Belediyesi önünde renkli görüntüler oluşturan yüzlerce vatandaş, geri sayımla birlikte yeni yıla 'merhaba' dedi.
 
COŞKU İÇİNDE KUTLANDI
 
Kapaklı’da yeni yıl kutlamaları Turkuaz Restaurant ve diğer eğlence merkezlerinde yapıldı. Yeni yılı meydanda karşılayan kalabalık 2013 yılının ilk dakikalarında büyük bir coşku yaşarken, yoldan geçen araç sürücüleri de korna çalarak kalabalığın coşkusuna ortak oldu.
 
Kalabalığın meydanda yeni yıl coşkusu yaşadığı sırada, güvenlik güçleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı. Öte yandan Kapaklı Belediyesi Zabıta ekipleri Kapaklı’da görev yapan polis memurlarını unutmayarak 2012’nin son dakikalarında polislerle birlikte pasta kesti.
 
RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
 
Saatler 00’ı gösterdiğinde Kapaklı Belediyesi tarafından patlatılan havai fişekler gökyüzünde rtenkli görüntüler oluşturdu.
 
MANDALI TURKUAZ’DA
 
Turkuaz Restaurant’ta yılbaşı eğlencesine katılanlar saatler gece yarısına yaklaştığında geri sayım yaparken, saatler 00.00?ı gösterdiğinde ise 2013’e birbirlerine sarılarak ve müzik eşliğinde eğlenerek girdi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve bazı meclis üyeleri de yeni yılı Turkuaz Restaurant’ta karşıladı. Eşi Fatma Mandalı ve ailesi ile gönüllerince eğlenen İrfan Mandalı çalan romantik şarkılarda da dans etmeyi ihmal etmedi.
 
00.00’DA SİLAH SESLERİ SUSMADI
 
Öte yandan Kapaklı’da 2013’e girildiği andan itibaren silah sesleri yükseldi. Çok sayıda Kapaklı’lı silahlılarını ateşleyerek yeni yılın gelişini kutladı. Güvenlik güçlerinin her yıl yaşanan silahlı kutlamaların tekrarlanmaması için aldığı önlemlere rağmen saatler 00.00?ı göstermesiyle birlikte ilçeden silah sesleri duyulmaya başlandı. 
 
ONLAR GÖREVLERİNİN BAŞINDAYDI
 
Herkesin yeni yıl coşkusunu yaşadığı ve eğlendiği saatlerde görevlerinin başında olan ekipler, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri alırken, trafik ekipleri de özellikle alkol, hız ve kırmızı ışık denetimlerini artırarak kazaların önüne geçmeye çalıştı. 
 
Kapaklı Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri de yaşanabilecek herhangi bir yangın olayına karşın yılbaşı gecesi görev yaparken, 112 acil çalışanları, belediye temizlik ekipleri 2013 yılına görevlerinin başında karşıladı.
 
Marmara Haber Merkezi