Lüleburgaz başladı, Sultangazi bitirdi 3-1

Bölgesel lig 11.grup'ta mücadele eden Sultangazispor, lider çıktığı ilk yarının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde Lüleburgazspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 m

SPOR 1.01.2013 19:01:00 0
Lüleburgaz başladı, Sultangazi bitirdi 3-1
 Bölgesel lig 11.grup'ta mücadele eden Sultangazispor, lider çıktığı ilk yarının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde Lüleburgazspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 mağlup kapatan Sultangazispor 65.dakikadan sonra tek kale oynadı ve sonuca gitti.
 
Cebeci Arena stadında 2012 yılının son Pazar günü oynanan ve Sultangazi’li taraftarların
 
takımlarını yalnız bırakmayarak  tribünleri tıklım tıklım doldurduğu maçta Sultangazispor rakibi Lüleburgazspor’u ikinci devre geçti.
 
14.00’DE BAŞLADI
 
İstanbul Cebeci Arena’da Pazar günü saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya lider Sultangazispor İlkay,Cem, Oğuz, Serhat, Volkan, Mehmet, Burak,Yusuf, Erdem, Arda, Serkan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Lüleburgazspor ise Serkan, Koray,Bayram, Yağız, Emrah, Zafer, Berkcan, Murat, Tolga, Serhat,Uğur kadrosu ile çıktı.
 
LÜLEBURGAZSPOR ÖNE GEÇTİ
 
Her iki takımında üç puan parolası ile başladığı karşılaşmada ilk dakikalar karşılıklı ataklar ile geçildi. Karşılaşmanın 6.dakikasında konuk ekip Lüleburgazspor’da Tolga soldan Sultangazispor ceza sahası içine girdi. İlkay kalesinden çıkarak Tolga'nın açısını iyi kapattı. Tolga DA etkisiz bir vuruşla topu yan ağlara gönderdi. 10.dakikada Arda’nın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta,Erdem topa dokunamadı.21.dakikada gelişen Lüleburgazspor atağında Uğur topu Sultangazispor ceza sahası içine kesti. Kaptan Serhat’tan seken topa boş pozisyonda dokunan Tolga topu ağlara göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.İlk yarıda başka gol olmadı ve Lüleburgaz soyunma odasına 1-0 önde gitti.
 
SULTANGAZİSPOR İKİNCİ YARI AÇILDI
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına forma değiştirerek başlayan Sultangazispor, bu yarıda rakibine büyük baskı kurarak oyunun tamamen hakimi oldu. 64.dakikada Erdem’in sol taraftan arka direğe kestiği topla buluşan Serkan Afşar’ın vuruşunu defans çizgiden çıkardı. Dönen topu Mehmet düzgün vuruşla ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmanın 70 ve 72.dakikalarında Sultangazispor Mehmet ile iki net pozisyondan sonuç çıkaramadı.
 
3-1 KAZANDI
 
77.dakikada Cem sağ taraftan gerçekleştirdiği sert vuruşta Serkan topu elinden sektirdi. Topu iyi takip eden Yalçın bu fırsatı gole çevirerek Sultangazispor'u 2-1 öne geçirdi.
 
80. dakikada ise Arda sağ taraftan arka direğe muhteşem bir orta kesti. Topu iyi takip eden Erdem şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği