Bozulan kaldırımlar onarılıyor

TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi) Çerkezköy İşletme Müdürlüğü tarafından, elektrik hatlarının yeraltına alındığı bölgelerde bozulan kaldırımların onarım ça

GÜNDEM 31.12.2012 20:33:00 0
Bozulan kaldırımlar onarılıyor
 TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi) Çerkezköy İşletme Müdürlüğü tarafından, elektrik hatlarının yeraltına alındığı bölgelerde bozulan kaldırımların onarım çalışmalarına başlandı.
 
ONARIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
 
Çerkezköy’deki birçok ana caddede elektrik hatlarının yeraltına alınması, elektrik direklerinin sökülmesi ve abone bağlantılarının yapılması çalışmaları tamamlandı. TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü ekipleri bir yandan elektrik hatlarını yeraltına almaya devam ederken, bir yandan da bozulan kaldırımların onarım çalışmaları için düğmeye bastı.
 
YOLLAR ÇAMURDAN KURTULACAK
 
Çerkezköy Belediye Binası’nın arkasında bulunan ve yaklaşık 6 aydır onarılmayı bekleyen kaldırımlarda çalışmalara başlayan ekipler, enerji nakil hatlarının yeraltına alındığı diğer noktalarda da kaldırım onarım çalışmalarına devam edecek. Onarım çalışmalarının bir an önce tamamlanarak, caddelerin ve sokakların çamurdan temizlenmesi ve insanların rahat bir şekilde kaldırımda yürüyebilmeleri amaçlanıyor.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ