Tekirdağspor’dan tek gollü galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta son haftaların en formda takımı olan Tekirdağspor ilk devrenin son hafta karşılaşmasında kendi sahasında Bağcılarspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili futbol sergiley

SPOR 31.12.2012 19:26:00 0
Tekirdağspor’dan tek gollü galibiyet
 Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta son haftaların en formda takımı olan Tekirdağspor ilk devrenin son hafta karşılaşmasında kendi sahasında Bağcılarspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili futbol sergileyen Tekirdağspor 73.dakikada Birol’un ayağından bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etti.
 
Namık Kemal Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Engin Akar yönetirken, yardımcılıklarını ise Kasım Mutlu, Bahadır Özekici ve  Şevket Erten yaptı. Tekirdağspor karşılaşmaya İlker, Emrah, Özkan, Burak,Nazım, Orhan, Salih, Bülent,Birol kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Bağcılarspor ise Evren,Hakanş,Mehmet,Başar,Ferhat, Bektaş,Sezer,Ufuk,Burak,Ömer,Yusuf ilk onbiri ile çıktı.
 
TEK GOLLE KAZANDI
 
Karşılaşmanın ilk devresinde rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Karşılaşmanın kinci devresinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile birlikte hakimiyeti tamamen eline alan ev sahibi ekip Tekirdağspor 73.dakikada golcü oyuncusu Birol ile sonuca ulaştı.Konuk ekip Bağcılarsporda 81. dakikada Sezer kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Özellikle ikinci yarıda sayısız gol pozisyonuna giren sarı siyahlı ekip, bu karşılaşma sonunda puanını 24'e çıkartırken puan durumunda dördüncü sırada ki yerini korudu.