Komutanlardan ETSO'ya ziyaret

54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Cengiz Demirci ve beraberinde Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Mustafa Uçak ve Merkez Komutanı Albay Süleyman Sır Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret

GÜNDEM 30.12.2012 20:02:00 0
Komutanlardan ETSO
 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Cengiz Demirci ve beraberinde Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Mustafa Uçak ve Merkez Komutanı Albay Süleyman Sır Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler ve Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Kürkçü ile görüştü.
 
EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞU
 
Ziyarette konuşan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Edirne'nin ticari yapısı hakkında bilgiler verdi. 3 bin üyeye sahip olan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın Edirne'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Güler, “Meclisimiz ve yönetimimiz ile Edirne'ye hizmet için çaba gösteriyoruz. Sınır komşularımız olan Yunansitan ve Bulgaristan ile projeler yürüterek var olan ticari ilişkilerimize ivme kazandırıyoruz” dedi. Görüşme sonunda Güler, günün anısına Tuğgenaral Demirci'ye hediye takdim etti.
 
Marmara Haber Merkezi