Sezer 18 ay sonra görevine döndü

Geçtiğimiz yıl Saray Cumhuriyet Savcılığı tarafından Büyükyoncalı Belediyesi’ne imarlarda usulsüzlük ve ihalelere fesat karıştırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına

GÜNDEM 28.12.2012 22:34:00 0
Sezer 18 ay sonra görevine döndü
 Geçtiğimiz yıl Saray Cumhuriyet Savcılığı tarafından Büyükyoncalı Belediyesi’ne imarlarda usulsüzlük ve ihalelere fesat karıştırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra 23 Haziran tarihinde tutuklanarak Tekirdağ’da cezaevine konulan, 16 ay'ı geçen tutukluluğunun ardından Ekim ayında tahliye edilerek özgürlüğüne kavuşan Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer dün görevine döndü.
 
Büyükyoncalı’da imarda usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma iddiasıyla yürütülen operasyon kapsamında tutuklanan ve yaklaşık 16 aylık tutukluluğun ardından tahliye olan Necati Sezer, İç İşleri bakanlığı tarafından Büyükyoncalı Belediye Başkanlığı görevine iade edildi.
 
HALKA BORCUMU ÖDEYECEĞİM
 
Dün saat 16.00’da Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen programda görevine tekrar dönen Belediye Başkanı Necati Sezer belediye personeli ile halk ile kucaklaştı. 18 aylık aranın ardından görevine tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Necati Sezer “Bu süreç zarfından benim görevimi ifa eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Halkımıza bu 18 aylık borcumu görevde bulunduğum süreçte ödeyeceğim” dedi.
 
BÜYÜKYONCALI’YI DEĞİŞTİRME SÖZÜ VERİYORUM
 
Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte Büyükyoncalı beldesinin, Saray’ın mahallesi olduğunu söyleyen Başkan Necati Sezer “2014 Mart ayına kadar Belediye Başkanı olarak Büyükyoncalı’yı değiştirme sözünü veriyorum. Çok güzel hizmetler yapacağız. Halkımızın desteğine ihtiyaç duydum ve bundan sonrada yine duyacağım. Personelimiz ile halkımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
ZİYARETÇİLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
 
Konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde makamına geçen Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer’e Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Şükriye Can, Cumhuriyet Halk Partisi Büyükyoncalı Belde Başkanı Cemil Ertan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendisini ziyarete gelenlerle yakından ilgilenen Başkan Sezer, herkese teşekkür etti.
 
EN GÜZEL YENİ YIL HEDİYESİ
 
Yeni yıla sayılı günler kala ikinci kez başkanlık koltuğuna yeniden oturan Başkan Sezer, göreve yeniden başlamasının kendisi için en güzel yeni yıl hediyesi olduğunu söyledi.
 
Marmara Haber Merkezi