Vali Duruer’den kadın girişimcilere ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen seçimlerde Başkan ve Başkan Yardımcılarını seçen Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu'na Vali Hasan Duruer ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuru

SİYASET 28.12.2012 21:48:00 0
Vali Duruer’den kadın girişimcilere ziyaret
 Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen seçimlerde Başkan ve Başkan Yardımcılarını seçen Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu'na Vali Hasan Duruer ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve üyeleri ETSO hizmet binasında bulunan çalışma ofislerinde Edirne Valisi Hasan Duruer'i ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler 'i ağırladılar. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan Vali Duruer'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne Kadın Girişimciler İcra Kurulu hakkında bilgi verdi.
 
YÖNETİM VE MECLİSLERDE DE GÖREV ALIN
 
Bu kurullara seçilerek üstlenilen bu aktif rolün sorumlulukları olduğuna değinen Vali Duruer, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı ve Üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve kadınların daha aktif olmasını, tüm sivil toplum kuruluşlarının yönetim ve meclislerinde de görev almalarını istedi.
 
İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE BULUNUN
 
Vali Duruer, Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin, sosyal sorumluluk çerçevesinde Edirne’de bulunan sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde bulunmaları gerektiğini ifade ederek “Trakya Kalkınma Ajansı ve İşkur'dan faydalanın. Başka illerde bulunan başarılı kadın girişimcileri Edirne'ye davet edin ve yapılan toplantılarda ilimizdeki kadın girişimcilerle görüştürün ve başarı hikayelerini dinleyin” şeklinde konuştu.
 
MÜTEŞEBBİS SAYISI AZ
 
Edirne'de müteşebbis sayısının az olduğuna değinen Duruer, yeni projelerin daha çok kadın girişimcilerin ekonomik hayata girmesi demek olduğunu söyledi. Edirne'nin Balkanların merkezi olduğunu, tarım, turuzim ve sanayi alanında potansiyelinin olduğunu ama değerlendirenin olmadığını söyleyen Durer:” Edirne'de müteşebbis sayısı az. Bir araya gelerek müteşebbis olmakta fayda var” dedi.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
 
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler de Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun girişimiyle başlayan, çok önemli bir proje olduğunu söyleyerek, ETSO hizmet binasında Kurul için tahsis edilen bir ofiste çalışmalarını sürdüren Kadın Girişimciler İcra Kurulu'na çalışmalarında başarılar diledi.
 
Marmara Haber Merkezi