Motokurye otomobile çarptı

Çerkezköy’de bir dürümcüde motokurye olarak çalışan Serdar Keskin önceki akşam Atatürk Caddesi üzerinde kaza yaptı. Park yerinden geri geriye çıkmakta olan otomobile çarpan kurye Keskin yaralandı

GÜNDEM 27.12.2012 20:52:00 0
Motokurye otomobile çarptı
  Çerkezköy’de bir dürümcüde motokurye olarak çalışan Serdar Keskin önceki akşam Atatürk Caddesi üzerinde kaza yaptı. Park yerinden geri geriye çıkmakta olan otomobile çarpan kurye Keskin yaralandı.
 
BİR KİŞİ YARALANDI
 
Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerindeki kaza önceki akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Narin Kavşağı’ndan Belediye istikametinde 59 PV 116 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan Serdar Keskin, ŞOK Market karşısında bir anda park yerinden geriye çıkan özel otomobile arkadan çarptı. Motokuryeyi fark edemeyen 07 BIF 21 plakalı özel otoyu kullanan Ümran Selçuk çarpmanın etkisi ile yaralanan motokurye Serdar Keskin’e ilk müdahaleyi yaptı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından çağırılan 112 Acil Servis ile hastaneye kaldırılan Serdar Keskin tedavi altına alınırken, kazaya sebebiyet veren özel oto sürücüsü Ümran Selçuk ise ifadesinin alınması için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Haber / Murat CİVANOĞLU