Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Çorlu’da bir kuyumcudan 25 bin TL değerinde iki adet gerdanlık çaldıkları iddia edilen anne ve kızı polis tarafından yakalandı. Anne ve kızının hırsızlıkları güvenlik kamerası tarafından gÃ

GÜNDEM 27.12.2012 20:37:00 0
Hırsızlık anı güvenlik kamerasında
 Çorlu’da bir kuyumcudan 25 bin TL değerinde iki adet gerdanlık çaldıkları iddia edilen anne ve kızı polis tarafından yakalandı. Anne ve kızının hırsızlıkları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
 
GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ
 
Olay, Omurtak Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. İddiaya göre 62 yaşındaki anne Elif Erdal, 37 yaşındaki kızı Nazlı Yorulmaz ile birlikte kuyumcuya altın almaya gitti. Burada kuyumcu çalışanına gerdanlık almak istediklerini belirten anne ve kızı bir kutu içinde bulunan iki adet değeri 25 bin TL olan gerdanlıkları çalışanın bir anlık dalgınlığından faydalanarak çantaya koydu. Hiçbir şey olmamış gibi kuyumcu dükkanında bir saate yakın kalan anne ve kızı daha sonra dükkandan çıktılar.
 
ADLİYEYE ÇIKARILACAKLAR
 
Anne ve kızının iki adet gerdanlığı alıp gitmesinin ardından kuyumcu çalışanları kutuları tek tek saydılar. Ancak bir gerdanlık kutusunun eksik olduğunu gören çalışanlar, güvenlik kameralarını inceledi. Olayın haber verilmesi üzerine görüntüleri inceleyen polis Nazlı Yorulmaz ve annesi Elif Erdal’ın Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde oturduklarını belirledi. Polis anne ve kızının Lüleburgaz’daki evlerine eş zamanlı baskın yaptı. Evde yapılan aramada çok sayıda altın ile para çıktığı öğrenildi. Olaydan sonra Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen Yorulmaz ve Erdal’ın alınacak ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
 
Marmara Haber Merkezi