Atatürk Rumeli türküleri ile anıldı

Havsa Kaymakamlığı ve Havsa Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk’ ün Havsa’ ya gelişinin 82. yılı anısına düzenlenen Evrim Kaşıkcı Konseri Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız ve

GÜNDEM 27.12.2012 19:49:00 0
Atatürk Rumeli türküleri ile anıldı
 Havsa Kaymakamlığı ve Havsa Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk’ ün Havsa’ ya gelişinin 82. yılı anısına düzenlenen Evrim Kaşıkcı Konseri Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız ve Teknik Lisesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı.
KONSER VERDİ
Konsere Kaymakam Barış Demirtaş, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Musa Uludağ, Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Evrim Kaşıkcı, seslendirdiği türkülerle dinleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı.
HALA YÜREĞİMİZDE
Konserin sonunda konuşma yapan Kaymakam Barış Demirtaş “Bu türkülerle yıllarca içimizi ısıttık ve bu eskiler ile coştuk bu eskilerle hüzünlendik. Bu sözlerin üstüne söylenecek başka söz yok herhalde. Hemşerim Gazi Mustafa Kemal Atatürk de böyle anılmak isterdi. Onu böyle anmamızı sağlayan Evrim Kaşıkçı’ya ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diyerek gecenin anısına plaket sundu. Belediye Başkanı Oğuz Tekin de “Hala yüreğimizde fikirleri ve düşünceleriyle yaşayan Ulu Önderimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz” diyerek Evrim Kaşıkçı’ya ve arkadaşlarına teşekkür etti.
Marmara Haber Merkezi