Gençlik Merkezi’ne ek bina

Tekirdağ Gençlik Merkezi binasında, spor ve sanat faaliyetlerinin yoğun olması ve bu faaliyetlere talebin her geçen gün artması nedeniyle ek bina ihtiyacı doğduğunu belirten Tekirdağ Belediyesi yetkilileri, mevcut Gen?

GÜNDEM 26.12.2012 22:48:00 0
Gençlik Merkezi’ne ek bina
 Tekirdağ Belediyesi yetkilileri Gençlik Merkezi binasında, spor ve sanat faaliyetlerinin yoğun olması  bu faaliyetlere talebin her geçen gün artması nedeniyle ek bina ihtiyacı doğduğunu belirttiler Tekirdağ Belediyesi yetkilileri, mevcut  binasının hemen yanında toplam inşaat alanı 3046 metrekare olan ‘Gençlik Merkezi Ek Bina Projesi’nin Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlandığını ifade etti.
 
PROJESİ HAZIRLANDI
 
Projede Tekirdağ’daki genç nüfusun ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda judo, tekvando, basketbol, voleybol, fitness gibi sportif faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği mekanlara yer verildiğini söyleyen yetkililer “Yapılan analizler doğrultusunda çevredeki gabari uyumu ve depremsellik açısından yapının bodrum+2 kat olması uygun görülmüştür. Bodrum kat 607 metrekare olup teknik mekanlar, sığınak ve 2 adet depo yer almaktadır. Zemin kat 1551 metrekare olup bu katta fuaye, umumi bay bayan wc, fitness, tekvando ve kapalı spor salonu (basketbol, voleybol, hentbol) planlanmıştır. 888 metrekare olan normal katta ise idari bölüm, misafirlerin beklemesi için kafeterya, judo salonu ve sportif faaliyetlerde değerlendirilmek üzere spor salonu tasarlanmıştır. Ayrıca her spor salonuna hizmet veren wc, soyunma ve antrenör odaları bulunmaktadır” bilgisini verdi.
 
Marmara Haber Merkezi