2012’de güzel çalışmalar yaptık

Halkbank Edirne Merkez Şubesi ve Selimiye Şubesi Müdür ve Müdür Yardımcıları, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette, 2012 yılında yapılan çalışmalar ve 2013 yılÄ

GÜNDEM 26.12.2012 22:08:00 0
2012’de güzel çalışmalar yaptık
 Halkbank Edirne Merkez Şubesi ve Selimiye Şubesi Müdür ve Müdür Yardımcıları, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.  Ziyarette, 2012 yılında yapılan çalışmalar ve 2013 yılında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
 
DESTEKLER DEĞERLENDİRİLDİ
 
Halkbank Edirne Merkez Şubesi Müdürü Dursun Ali Kılıçlı, Müdür Yardımcısı Arda Özen, Selimiye Şubesi Müdürü Erkan Özkeskin, Müdür Yardımcısı Hasan Bingül Edirne ESOB Başkanı Emin İnağ ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler. 2012 yılında Halkbank olarak esnaf ve sanatkarlara direk ve Kredi Kefalet Kooperatifi aracılığı ile sağlanan destekler değerlendirildi.
 
DEVAM EDECEĞİZ
 
Edirne ESOB Başkanı Emin İnağ “2012 yılının artık sonuna geldik, esnaf ve sanatkarlarımıza kredi finansman yönünden en yoğun desteği sağlayan Halkbank ile 2012 yılının genel bir değerlendirmesini yaptık. Özellikle Kredi Kefalet Kooperatifinin Bankamızın da desteği ile son 6 aylık dönemdeki başarılı çalışmaları oldukça dikkat çekici. 2013 yılında da Halkbank ile esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik kredi finansman destekleri konusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi