ÇTSO Lisesi rahat kazandı

Okullar arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği grup karşılaşmasında ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı(METEM) Genç Kızlar Voleybol Takımı karş

SPOR 26.12.2012 21:10:00 0
ÇTSO Lisesi rahat kazandı
 Okullar arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği grup karşılaşmasında ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı(METEM) Genç Kızlar Voleybol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar setlerde üstünlük sağlayan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-0 Galip geldi  
Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Genç Kızlar Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelen ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı rakibini üç sette yendi
ÇTSO LİSESİ ETKİLİ BAŞLADI
Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda dün saat 10.00’da başlayan karşılaşmaya ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı etkili başladı. File üstünden ve servislerden sayılar bulan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı setin ilerleyen dakikalarında manşetlerde hata yaptı. Ancak rakibine göre daha az hata yapan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-5’lik üstünlük ile girdi.
SETİ 25-18 KAZANDI
İlk teknik molayı mağlup kapatan Türk Tekstil Vakfı Genç Kızlar Voleybol Takımı setin ilerleyen dakikalarında Gözde ile etkili olarak aradaki sayı farkını indirmesini bildi. İkinci teknik molayı da önde geçen ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bulduğu üst üste sayılar ile farkı beş sayıya kadar çıkarttı. 20’li sayılara 20-15 önde giren ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bir sayı daha bularak seti 25-18 kazanarak 1-0 öne geçti.
TÜRK TEKSTİL VAKFI HATA YAPTI
Karşılaşmanın ilk setini yedi farkla kazanan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ikinci sete çok rahat başladı. Özellikle etkili servisler kullanan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı karşısında manşette hata yapan Türk Tekstil Vakfı Genç Kızlar Voleybol Takımı varlık gösteremedi. İlk teknik molayı 8-2 önde geçen ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı setin ilerleyen dakikalarında seriyi korumaya devam etti.
19 SAYI FARKLA KAZANDI
Türk Tekstil Vakfı Metem Genç Kızlar Voleybol Takımı’nın oyun disiplininden uzaklaştığı dakikalarda yaptığı hatalar ile aradaki sayı farkını açan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı tecrübeli oyuncuları Eda ve Selen ile çıktığı hücumlardan boş dönmedi. Karşılaşmanın ikinci teknik molasını 16-3’lük üstünlükle giren ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı kalan dakikalarda hakimiyeti elinde tuttu. Üst üste sayılar bulmaya devam eden maçın favori ekibi ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bu seti de 25-6 önde tamamlayarak skorda 2-0 öne geçti.
3-0’LIK GALİBİYET İLE AYRILDI
İlk iki seti rahat kazanan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı üçüncü sette maça ağırlığını tamamen koydu. Setin başlarında yaptığı ataklarla güzel bir seri yakalayan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ilk teknik molaya önde girmesini bildi. Rakibinin savunmada yaptığı basit hataları iyi değerlendiren ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı farkı yedi sayıya kadar çıkarttı. İkinci teknik molanın ardından toparlanmaya çalışan Türk Tekstil Vakfı Metem Genç Kızlar Voleybol Takımı bulduğu hücum sayıları ile birlikte rakibini yakalamaya çalıştı. Kalan dakikalarda rakibine nazaran daha az hata yapan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı bu seti de 25-20 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık üstünlük ile ayrıldı.