Öğrencilerden anlamlı destek

Kırklareli Belediye Başkanlığının sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Dingiloğlu Parkının önüne kurmuş olduğu “Kitap ve Oyuncak Kumbarası”na küçük öğrencilerden büyük destek geldi

GÜNDEM 25.12.2012 20:28:00 0
Öğrencilerden anlamlı destek
Kırklareli Belediye Başkanlığının sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Dingiloğlu Parkının önüne kurmuş olduğu “Kitap ve Oyuncak Kumbarası”na küçük öğrencilerden büyük destek geldi.
 
SATRANÇ TAKIMI HEDİYE ETTİ
 
Sınıf öğretmenleri ile birlikte gelen Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, getirdikleri kitap ve oyuncakları dev kumbaraya bıraktılar. Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ise daha sonra 3/A sınıfı öğrencilerini makamında misafir etti.  Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, “Yaşınızın küçük olmasına rağmen, dev kumbaraya kitap ve oyuncak bırakmanız çok güzel bir davranış örneğidir. Bizler, kumbarayı ihtiyacı olan çocuklara yardım edebilmek için kurduk. Belirli günlerde toplanan kitap ve oyuncaklar ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılacaktır” dedi.  Başkan Çağlayan, öğrencilerin bu güzel davranışından ve projeye ilk olarak destek veren sınıf oldukları için Belediye Başkanlığı tarafından hazırlatılmış olan satranç takımlarından hediye etti. 
 
Marmara Haber Merkezi