Yıldızkent Ortaokulu zorlanmadı

Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol İl birinciliği turnuvasında E Grubu’nda mücadele eden Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ile Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol TakÄ

SPOR 25.12.2012 20:10:00 0
Yıldızkent Ortaokulu zorlanmadı
Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol İl birinciliği turnuvasında E Grubu’nda mücadele eden Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ile Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan 30-18’lik üstünlük ile ayrıldı.
 
Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı karşısında zorlanmadı.
 
ATATÜRK İLKOKULU SAYI ATAMADI
 
Çerkezköy Spor Salonu’nda Salı günü saat 10.00’da başlayan karşılaşmaya Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakibi karşısında etkili hücumlar geliştiren Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı bulduğu sayılarla aradaki farkı açtı. Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı ise rakibinin hücumları karşısında çaresiz kalırken, hücumda ise sayı bulmakta zorlandı. Rakibine bu periyotta sayı şansı tanımayan Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı bulduğu basketlerle ilk periyodu 9-0 önde tamamladı.
 
İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI
 
İkinci periyodun başlarında yaptığı savunmayla rakibine zor anlar yaşatan Atatürk İlkokulu
 
Yıldız Erkekler Basketbol Takımı bulduğu sayılarla farkı indirmeye çalıştı. Bulduğu sayılarla kendine öz güveni gelen Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı oyuncuları Furkan ve Arda’yı tutmakta zorlandı. Bu periyotta dokuz sayı atmasına rağmen aradaki sayı farkını koruyan Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı bu periyodu da 18-9’luk üstünlük ile tamamlamasını bildi.
 
FİNAL PERİYODUNA AVANTAJLI GİRDİ
 
Karşılaşmanın ilk devresini dokuz sayılık farkla önde tamamlayan Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı bu periyotta da sayılar bularak skoru 22-9’a getirdi. Aldığı molanın ardından toparlanan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Gökhan ve Yiğit ile bulduğu sayılarla farkı altı sayıya kadar düşürdü(22-16). Bu dakikadan sonra alan savunmasına dönen Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı bu periyodu da 24-18’lik üstünlükle önde girerek final periyoduna avantajlı girdi.
 
12 SAYI FARKLA GALİP AYRILDI
 
Karşılaşmanın son periyodun da ise fazla çekişme yaşanmadı. Rakibi Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı’nın hücumda yaptığı hataları yakaladığı fastbreak ile değerlendiren Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı skoru 26-18 yaptı. İlk periyotta kötü bir oyun sergilemesine rağmen sonraki iki periyotta hücumda sayılar bulan Atatürk İlkokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı final periyodunda da varlık gösteremedi. Zaman zaman top kaybı yaşamasına rağmen rahat sayılar bulmaya devam eden Yıldızkent Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan da 30-18’lik üstünlük ile ayrılmasını bildi.