Bacayı temizlemek isterken canından oluyordu

Çerkezköy Fatih Mahallesi Hükümet Caddesi’nde baca temizliği için çatıya çıkan ve dengesini kaybeden bir kişi dokuz metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.

GÜNDEM 25.12.2012 02:45:00 0
Bacayı temizlemek isterken canından oluyordu
Çerkezköy Fatih Mahallesi Hükümet Caddesi’nde baca temizliği için çatıya çıkan ve dengesini kaybeden bir kişi dokuz metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı. Çatıda meydana gelen buzlanmadan dolayı ayağı kaydığı belirlenen 35 yaşındaki Erdinç Göçmen Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
9 METREDEN DÜŞTÜ
 
Dün sabah saatlerinde eşi Emine Gökmen’in haber vermesi üzerine Fatih Mahallesi Hükümet Caddesi Numara 38’deki evine gelen Erdinç Göçmen (35) bacanın tıkanması üzerine üç katlı evin çatısına çıkarak bacayı temizlemek istedi. Bu esnada buz kaplı çatıda ayağı kayan Gökmen dengesini kaybederek 9 metre yükseklikten aşağıya düştü.
 
HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
 
Eşinin düştüğünü 2 yaşındaki oğlu Cihan ile gören Emine Göçmen büyük bir şok yaşarken, kanlar içinde kalan Erdinç Göçmen ise olay yerine gelen 112 Acil Ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ameliyata alınan Göçmen’in hayati tehlikesi devam ederken, vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Marmara Haber Merkezi