Çerkezköyspor kan kaybetmeye devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’de sıkıntılı günler geçiren Çerkezköyspor yeni Teknik Direktörü Ergun Uncuoğulları’ndan ile çıktığı ilk karşılaşmada taraftarı karşısında Kocaeli ek

SPOR 24.12.2012 00:07:00 0
Çerkezköyspor kan kaybetmeye devam ediyor
Bölgesel Amatör Lig’de sıkıntılı günler geçiren Çerkezköyspor yeni Teknik Direktörü Ergun Uncuoğulları’ndan ile çıktığı ilk karşılaşmada taraftarı karşısında Kocaeli ekibi Suadiye Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Rakibi karşısında maç boyunca iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibinin iki golüne engel olamayan Çerkezköyspor bu sezon evinde ki ilk yenilgisini aldı. Karşılaşmanın hakemi İsa Yücel Çırakoğlu’nun kötü yönetimi iki takım oyuncuları ve Çerkezköyspor taraftarını çıldırttı.
 
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor evinde konuk ettiği Suadiye Belediyespor’a mağlup oldu.
 
MUSTAFA UĞRAŞ STADYUMUNDA OYNANDI
 
Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda dün saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya Çerkezköyspor 27-Ersin, 92-Gökhan, 91-Atalay, 54-Cihan, 59-Mesut Salmaz, 5-Bekir, 14-Mesut Aytemiz, 53-Gökhan Doğan, 61-Okan , 7-Fırat, 11- Oğuz Kaptan kadrosu ile çıkarken konuk ekip Suadiye Belediyespor ise karşılaşmaya 1-Rıdvan, 2-Serkan, 3-İlker, 4-İbrahim, 5-Turgut, 6-Emre, 7-Cihan, 8-Önder, 9-Sinan, 10-Yunus,11-Onur kadrosu ile mücadele etti.
 
ÇERKEZKÖYSPOR ETKİLİ BAŞLADI
 
Karşılaşmaya konuk ekip başlarken, Çerkezköyspor ilk dakikalardan itibaren rakibi karşısında atak bir futbol ortaya koydu. İlk dakikalarda rakibine orta alanda pas yapmasını engelleyen Çerkezköyspor geliştirdiği organize ataklarda istediği golü bir türlü bulamadı. Çerkezköyspor’un etkili geldiği dakikalarda konuk ekip Suadiye Belediyespor ise Cihan ve Onur ile gol veya goller aradı. Karşılaşmanın 16.dakikasında sol kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Cihan’ın vuruşu auta çıktı.
 
TEMSİLCİMİZ YÜKLENDİ
 
Ataklarını bu dakikadan sonra sıklaştıran Çerkezköyspor 22.dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan aldığı topla ilerleyen Bekir’in vuruşunu kaleci sektirdi. Dönen topu iyi takip eden Oğuz’un ortasında Gökhan Doğan dokunamadı. Bu pozisyonda kendisini rakip defans oyuncusunun ittiğini belirterek itirazlarda bulunan Gökhan sarı kart ile cezalandırıldı. 26.dakikada gelişen atakta Bekir ceza sahası dışında topla buluştu. Bekir’in sert vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. 30.dakikada Çerkezköyspor mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Bekir’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta müsait pozisyonda topla buluşan Mesut Salmaz’ın vuruşu auta çıktı. 38.dakikada Fırat’ın sağ kanattan getirdiği topta kale içersine gönderilen topa Oğuz Kaptan müsait pozisyonda vuramadı.
 
KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ
 
Çerkezköyspor’un üstüne geldiği dakikalarda kontralarla etkili olan konuk ekip 41.dakikada penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen kaleci Rıdvan topu ağlara göndererek Suadiye Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golün ardından şok yaşayan Çerkezköyspor beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. Ancak karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
BERABERLİK GÖKHAN İLE GELDİ
 
Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Çerkezköyspor ikinci devreye fırtına gibi girdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor arzuladığı beraberlik golünü  karşılaşmanın 50.dakikasında Gökhan ile buldu. Sağ kanattan Fırat ile gelişen atakta ceza sahası içine gönderilen topu iyi takip eden Gökhan kafa ile topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.
 
İKİNCİ GOLÜ ARADI
 
Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda giderek arttı. Konuk ekip Suadiye Belediyespor ikinci devre sağ kanattan Onur ile etkili hücumlar geliştirdi. 53.dakikada Onur’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Ersin topu kontrol etti. 61.dakikada Gökhan Doğan’ın kullandığı kornere iyi yükselen Atalay’ın vuruşu auta çıktı. 63.dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Bekir’in vuruşu savunma oyuncusu Turgut’un eline değdi. Çerkezköyspor oyuncuları bu pozisyona itiraz ederken, hakem ise devam kararı verdi. 67.dakikada ise sağdan hızlı çıkan Çerkezköyspor’da Oğuz topla buluştu. Seri çalımlarla ceza sahası içine giren Oğuz’un ortasında kale önünde Gökhan müsait pozisyonu değerlendiremedi.
 
KONUK EKİP TEKRAR ÖNE GEÇTİ
 
Çerkezköyspor ikinci golü ararken, kalesinde ikinci golü gördü. 70.dakikada sağ kanattan İlker’in kullandığı kornere iyi yükselen Önder bomboş pozisyonda topu ağlara göndererek takımını tekrar 2-1 öne geçirdi.Karşılaşmada tekrar mağlup duruma düşen Çerkezköyspor rakip kalede beraberlik için yüklenmeye çalıştı. 72.dakikada zaman geçiren Suadiye Belediyespor’un kaleci Rıdvan hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Çerkezköyspor yaptığı oyuncu değişiklikleri ile beraberlik golünü arasa da istediğini elde edemedi.
 
FIRAT’A HAKSIZ KIRMIZI KART
 
Karşılaşmanın 89.dakikasında zaman geçirmeye yönelik hareket yapan kaleci Rıdvan ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Pozisyonun dışında orta alanda iki takım oyuncuları arasında çıkan tartışmada ise olayla alakası olmayan Fırat hakem tarafından ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın hakemine iki takım oyuncuları büyük tepki gösterdi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Suadiye Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu mağlubiyet ile ligde ilk kez kendi evinde yenilen Çerkezköyspor 12 puanda kalırken, aldığı üç puan ile Suadiye Belediyespor puanını 15 yaparak diğer haftalara avantajlı girdi.