Kriz masası oluşturuldu

Trakya bölgesinde etkisini gösteren kar yağışının artmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi, kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM 22.12.2012 04:36:00 0
Kriz masası oluşturuldu
Trakya bölgesinde etkisini gösteren kar yağışının artmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi, kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. İki gün boyunca yürütülen çalışmalarda 2 vardiya olmak üzere toplam 110 personel görev aldı. 27 iş makinesinin kullanıldığı çalışmalarda 150 ton tuz ve 1,5 ton solüsyon döküldü.
 
24 SAAT HİZMET VERİYOR
 
Fen İşleri - İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün iş makineleri ile çalışmalara başlayan belediye ekipleri Güney Caddesi, Mustafa Kemal Caddesi, Arpalık Sokakları, Ahmet Priştina Caddesi, Taşkent Caddesi, Çağlayan Sokak, Hıdırağa Mahallesi Aksoy Sokak, Kaymakamlık Konutu Bahçesi ve Çorlu Otogarında biriken karları temizledi. Öte yandan yollarda meydana gelebilecek buzlanmalara karşı solüsyon ve tuz serpildi. Sabah saatlerinden itibaren ise Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine ait ekipler şehir merkezinde başta Cumhuriyet ve Atatürk Meydanları olmak üzere cadde ve sokaklarda kar temizliğine başladı. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kriz Masası, hava durumunu da takip ederek olası yağışlara karşı 24 saat hizmet veriyor.
 
Marmara Haber Merkezi