Çerkezköyspor Suadiye Belediyespor’u konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig’de yaşanan puan kayıplarının ardından Teknik Direktör değişikliğine giden Çerkezköyspor yarın evinde Suadiye Belediyespor’u konuk edecek.

SPOR 22.12.2012 04:28:00 0
Çerkezköyspor Suadiye Belediyespor’u konuk edecek
Bölgesel Amatör Lig’de yaşanan puan kayıplarının ardından Teknik Direktör değişikliğine giden Çerkezköyspor yarın evinde Suadiye Belediyespor’u konuk edecek. Üst sıralara tırmanmak adına önemli bir karşılaşmaya çıkacak Çerkezköyspor’da hedef ise taraftar karşısında haftayı üç puan ile tamamlamak.
 
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup temsilcilerimizden Çerkezköyspor ligde on ikinci hafta karşılaşmasını evinde yapacak.
 
Bir önceki hafta deplasmanda Tuzlaspor’a farklı mağlup olarak taraftarını üzen Çerkezköyspor’da hafta içinde Hüsamettin Balcı depremi yaşandı. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından kendi isteği ile istifa eden Hüsamettin Balcı’nın yerine ise takımın başına Ergun Uncuoğullarından getirilmişti. Yeni teknik direktörü ile hazırlıklarını hafta içinde sürdüren Çerkezköyspor kar engeline takıldı. Perşembe günü karlı kapla sahada antrenman yapamayan Çerkezköyspor Suadiye Belediyespor maçı hazırlıklarını ise Kızılpınar’da ki Oğuzlar Halı Sahası’nda sürdürdü.
 
“GALİBİYET İSTİYORUZ”
 
Son haftalardaki kötü sonuçların ardından bu hafta ki Suadiye Belediyespor karşılaşması ile toparlanacaklarını söyleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Sakat oyuncularımızın yokluğunu ligde çok hissediyoruz. Son hafta karşılaşmamızda Tuzlaspor’a farklı mağlup olarak taraftarımızı üzdük. Ligde 11 haftada 12 puan toplayabildik. Teknik Direktörümüzün istifasının ardından Ergun hoca ile anlaştık. İnşallah takımımız toparlanacaktır. Bu hafta evimizde konuk edeceğimiz Suadiye Belediyespor’u mağlup ederek taraftarımız ile barışmak istiyoruz” diye konuştu.
 
TARAFTARI DAVET ETTİ
 
Hafta içinde yaptıkları hazırlıklarla Suadiye Belediyespor maçına hazırlandıklarını söyleyen Çerkezköyspor’un yeni Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından” Kulüp içinde olduğum için bütün futbolcular ile tanışıyorum. Takım olarak bu zor durumdan kurtulmak için takım olarak birlik beraberlik içinde olacağız. Bu hafta ise evimizde Suadiye Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Takım ile çıkacağım ilk karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı hedefliyorum. Bütün taraftarlarımızı yarın oynanacak olan Suadiye Belediyespor karşılaşmasına bekliyorum” dedi.
 
KARŞILAŞMA 13.30’DA BAŞLAYACAK
 
Haftaya 12 puanla onuncu sırada giren Çerkezköyspor ile 11 puanda bulunan Suadiye Belediyespor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
 
ZİRVE’NİN KALBİ EDİRNE’DE ATACAK
 
Haftaya 24’er puanla giren Edirnespor Gençlik Kulübü ile Sultangazispor ligin 12.hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. 25 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Son haftaların iki formda ekibi Lüleburgazspor ile Tekirdağspor karşı karşıya gelecek. 8 Kasım Sahası’nda Pazar günü büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 
BAĞCILAR EVİNDE OYNAYACAK
 
Haftaya üçüncü sırada giren Tuzlaspor ise deplasmanda İncirlispor ile üç puan mücadelesi verecek. Bakırköy Belediye Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Alt sıralarda yer alan iki ekibin mücadelesinde ise İzmit Çenesuyu Plajyoluspor ile Babaeskispor karşı karşıya gelecek. Avni Kalkavan Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Ligde evinde iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen deplasmanda kazanamayan Bağcılarspor ise deplasmanda iyi bir mücadele ortaya koyan Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u konuk edecek. Bağcılar Mahmutbey Stadyumunda yarın oynanacak olan karşılaşma da saat 14.00’de başlayacak.
 
PUAN DURUMU
 
1-Sultangazispor 24
 
2-Edirnespor Gençlik 24
 
3-Tuzlaspor 21
 
4-Tekirdağspor 20
 
5-Körfez Belediyesi Hereke 18
 
6-Sultanbeyli Bld 17
 
7-Lüleburgazspor 15
 
8-İncirlispor 13
 
9-Suadiye Belediyespor 12
 
10-Çerkezköyspor 12
 
11-Bağcılarspor 11
 
12-Babaeskispor 10
 
13-Kırklareli Sanayi 6
 
14-Çenesuyu Plajyoluspor 6