Hem eleştiriyoruz hem takdir ediyoruz

Balkan Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

GÜNDEM 20.12.2012 23:49:00 0
Hem eleştiriyoruz hem takdir ediyoruz
Balkan Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.
 
ELEŞTİRİRSEK DOĞRU YOLU BULURUZ
 
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey ile beraber Eral Pasajında bulunan Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Aydın Ersoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri,  pasaj esnafı ve Ortacami Mahalle Muhtarı Şaban Tuncer tarafından karşılanan Başkan Dalgıç dernek üyeleriyle sohbet etti ve onların isteklerini dinledi.  Başkan Dalgıç’ın  derneklerini ziyaretinden  dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Aydın Ersoy “Sizi hem eleştiriyor hem de takdir ediyoruz. Zaten eleştirilen kimse de çalışıyor demektir, eleştirirsek, konuşursak doğru yolu buluruz. Yiğidin hakkını teslim edeceksiniz. Muratlı Caddesini yapmak ve hiç kimsenin cesaret edemediği altyapıyı yapmak  büyük bir iştir, bunun için size teşekkür ediyoruz” diyerek Dalgıç’a teşekkür plaketi ile derneğin flamasını hediye etti.
 
ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANACAK
 
Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Dalgıç “Boş zaman buldukça ziyaretlerimizi de sürdürüyoruz. Her gün patlak, her gün kanalizasyon tıkanması vardı, biz de yeter dedik ve hemen işe koyulduk. Şehri biraz yorduk, ancak son aşamaya geldik. Biraz daha sabretmemiz lazım. Çok kısa zamanda altyapıyı sonlandıracağız. Yeni imar yolları açıyoruz ve açtığımız yolların kanalizasyonlarını, yağmur giderlerini yaparak hazır hale getiriyoruz” diye konuştu.
 
GÖÇMEN KONUTLARINA DOĞALGAZ MÜJDESİ
 
Göçmen konutlarına doğalgaz gelmemesinin nedeninin sorulması üzerine de açıklama yapan Başkan Dalgıç “Oraya doğalgaz getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ancak diğer kurumlardan izin henüz gelmediği için yapamıyoruz. Ancak o izinin de Ocak ayı içinde geleceğini öğrendik, en kısa zamanda da oraya doğalgazı vereceğiz” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi