Heyecan Keleşler Halı sahada devam ediyor

Tekirdağ Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol turnuvasında ikinci hafta karşılaşmaları dün oynandı.

SPOR 20.12.2012 23:31:00 0
Heyecan Keleşler Halı sahada devam ediyor
Tekirdağ Okullar arası Yıldız Erkekler Futbol turnuvasında ikinci hafta karşılaşmaları dün oynandı. Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı’nı 4-2, Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ise Çerkezköy Pınarca İlk ve Orta Okul Futbol Takımı’nı 2-0 mağlup etmesini bildi. Çerkezköy Karaağaç İlkokulu Futbol Takımı ile Çerkezköy İnci Narin Yerlici Futbol Takımı karşılaşması ise karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.
 
Çerkezköy Haber- Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oluyor.
 
NURULLAH NARİN ÖNE GEÇTİ
 
Kapaklı’da bulunan Keleşler Halı Sahası’nda devam eden Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası’nda J Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı ile Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili olan Nurallah Narin İlköğretim Okulu Futbol Takımı ilerleyen dakikalara doğru oyunda hakimiyeti eline alarak gol aradı. Arka arkaya pozisyonlar üreterek gol arayan Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı ikinci gol için ataklarını hızlandırdı.
 
ÖNDE TAMAMLADI
 
Rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorlanan Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı istediği beraberlik golünü bulamadı. Ataklarını hızlandıran Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı ataklarının karşılığında ikinci golü bularak farkı ikiye çıkardı. Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı farkın ikiye çıkmasının ardından ataklarını biraz daha geliştirerek farkı bire indirmeye çalıştı. Savunmada iyi kapanan Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı, rakibine gol şansı tanımadı. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Nurullah Narin İlköğretim Okulu Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlandı.
 
GOLÜ BULDU
 
Karşılaşmanın ilk devresinde etkisiz bir futbol sergileyen ve kalesinde goller gören Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı yapmış olduğu oyuncu değişiklikleri ile birlikte farkı indirmeye çalıştı. İlk devreye nazaran etkili olan Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı ataklarını sıklaştırdı. Bir gol bularak moral bulmak isteyen ekip sağlı sollu ataklarla Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı’nın kalesini abluka altına aldı. Ataklarını devam ettiren Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı organize atakta bir gol bularak farkı bire indirdi.
 
ALTI GOL ÇIKTI
 
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında her iki takımda atak bir futbol ortaya koydu. Rakibine göre daha iyi organize olan Nurallah Narin Ortaokulu Futbol Takımı bir gol daha bularak farkı tekrar ikiye çıkardı. Oyundan kopmayan Özel İdare İlkokulu ataklarının karşılığını alarak bulduğu golle farkı tekrar bire indirdi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın son dakikalarında bir gol daha bulan Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.
 
GOL ÇIKMADI
 
Günün ikinci karşılaşması ise Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ile Pınarca İlköğretim Okulu Futbol Takımı arasında oynandı. Saat 12.00’de başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda birbirine üstünlük kuramadı. İlk dakikaların golsüz sona ermesinin ardından ilerleyen bölümlerde Kapaklı Sanyiciler İlkokulu Futbol Takımı karşılaşmada ağırlığını hissettirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı golü bulamadı.
 
SANAYİCİLER İLKOKULU İKİNCİ DEVRE AÇILDI
 
İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Pınarca İlköğretim Okulu Futbol Takımı savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarken, ataklarını sürdüren Sanayiciler İlköğretim Okulu Futbol Takımı bulduğu golle avantajlı duruma geçti. Gelen golün ardından Pınarça İlköğretim Okulu Futbol Takımı oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı kalan dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0’lık üstünlük ile ayrıldı.
 
GOL DÜELLOSU YAŞANDI
 
Günün son karşılaşmasında ise K Grubu’nda mücadele eden Karaağaç İlkokulu Futbol Takımı ile Çerkezköy İnci Narin Yerlici Okulu Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Her iki ekibin de  mutlak üç puan parolası ile mücadele verdiği karşılaşmada izleyenler de çekişmeli bir müsabakaya tanıklık ettiler. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekibin geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki ekip de atak bir oyun sergiledi. Karşılıklı gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.