Festivalde Tekirdağ’ı temsil ettiler

Türk Ulusal Ajansı tarafından organize edilen ve Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış'ın himayelerinde düzenlenen Bölgesel Avrupa Proje Festivali İstanbul Portex’te gerçekleştirildi.

GÜNDEM 19.12.2012 22:04:00 0
Festivalde Tekirdağ’ı temsil ettiler
Türk Ulusal Ajansı tarafından organize edilen ve Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış'ın himayelerinde düzenlenen Bölgesel Avrupa Proje Festivali İstanbul Portex’te gerçekleştirildi. Proje Festivali’nde Tekirdağ’ı Kent Konseyi Genel Sekreteri Selen Yazgınel ile Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Murat Yıldız temsil etti.
PROJELER SERGİLENDİ
Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı'na bağlı Türk Ulusal Ajansı tarafından organize edilen Marmara Bölgesi'nde Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programı kapsamında proje uygulamalarının sergilendiği İstanbul Bölgesel Proje Fuarında İstanbul, Edirne, Sakarya, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli illerinden 40 proje ve yaklaşık bin kişi, Marmara Bölgesi'nden gelen çeşitli potansiyel proje vatandaşlarla buluştu.
BAKAN BAĞIŞ STANTLARI ZİYARET ETTİ
İstanbul Baltalimanı'nda gerçekleştirilen ve Merkez Başkanı Musa Ceylan'ın konuşması ile başlayan fuara AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış da katıldı. 40 proje sahibi kurum ve kuruluşu stantlarında ziyaret eden AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, tüm katılımcılara belgelerini verdi.
Marmara Haber Merkezi