“Dostlarımın kültür dosyası”

Edirne Mustafa Necati İlkokulu “Dostlarımın Kültür Dosyası” (My Folks Of Folks File) AB Projesi ile Ulusal Ajans tarafından belirlenen 40 örnek proje arasında yer alarak İstanbul’da gerçekleşen Avrupa Proje

GÜNDEM 19.12.2012 21:54:00 0
“Dostlarımın kültür dosyası”
Edirne Mustafa Necati İlkokulu “Dostlarımın Kültür Dosyası” (My Folks Of Folks File) AB Projesi ile Ulusal Ajans tarafından belirlenen 40 örnek proje arasında yer alarak İstanbul’da gerçekleşen Avrupa Proje Festivali’ne katıldı.
 
Edirne Mustafa Necati İlkokulu´nun koordinatörlüğünde yürütülen My Folks Of Folks File (Dostlarımın Kültür Dosyası) AB Projesi, Ulusal Ajans tarafından belirlenen 40 örnek proje arasında yer aldı.
 
EDİRNE’Yİ TEMSİL ETTİLER
 
Projenin ilk yılında gerçekleştirilen çalışmalar, aktiviteler ve yurtdışına yapılan öğrenci ve öğretmen hareketliliğiyle  proje örnek proje olarak Avrupa Birliği Ulusal Ajansı’nın İstanbul’da Avrupa Proje Festivali adı altında gerçekleştirdiği fuara davet edilerek Edirne’yi başarıyla temsil etti. Önceki gün İstanbul  Baltalimanı Portaxe’da gün boyu devam eden fuar etkinliklerine Edirne Vali Yardımcısı Dr.Ayhan Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve Okul Müdürü Aydın Karaca, proje koordinatörü sınıf öğretmeni Ersin Demir ve okulun “Suyun Ötesi Ritm Grubu” katıldı. Saat 10.00’da Ulusal Ajans’ın Başkanı Musa Ceylan’ın konuşması ile başlayan fuarda Edirne Mustafa Necati İlkokulu “Suyun Ötesi Ritm Grubu” öğrencilerinin ritm gösterisi de katılımcılara unutulmayacak dakikalar yaşattı. Günün ilerleyen saatlerinde AB Bakanı ve Başmüzakereci  Egemen Bağış’ın da katıldığı ve konuşma yaptığı  bölgesel proje fuarında Edirne Mustafa Necati İlkokulu Müdürü Aydın Karaca’ya katılım ve ritm gösterilerindeki başarısından dolayı sahnede başarı belgesi takdim edildi.
 
Marmara Haber Merkezi