Tır otomobili biçti

Çorlu’da bir tır, önünde seyreden otomobile arkadan çarptı.

GÜNDEM 19.12.2012 00:40:00 0
Tır otomobili biçti
Çorlu’da bir tır, önünde seyreden otomobile arkadan çarptı. Kazada otomobil hurda yığına dönerken araçta bulunan biri ağır iki kişi yaralandı.
 
YOĞUN BAKIMA ALINDI
 
Kaza,  TEM Otoyolu Çorlu Gişelere bir kilometre kala meydana geldi. İstanbul’dan Edirne istikametine giden Mustafa Yaşar’ın kullandığı 42 BAZ 73 plakalı şeker yüklü tır, gişeler mevkiine geldiği sırada önünde seyreden Burak Özdemir’in kullandığı 34 AZ 4510 plakalı otomobile hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyere sıkışan otomobilde bulunan sürücü Burak  Özdemir ile yanında bulunan arkadaşı Serdar Düzen yaralandı. Ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Burak Özdemir yoğun bakıma alınırken diğer yaralı Serdar Düzen’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
TIR SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI
 
Kazadan sonra tır sürücüsü Mustafa Yaşar olay yerinde durmayarak kaçtı. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kaçak sürücüsü park alanında yakaladı. Yakalanan  sürücü ifadesi alınmak üzere Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Sürücü Yaşar’ın ifadesinde “Konya’dan şeker yükledim. Çorlu’ya geldiğim sırada bir ses duydum ve araca çarptığımı gördüm. Korktuğum için kaçtım, sonra da jandarmayı aradım” dediği öğrenildi. Tır sürücüsünün ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma sürüyor.
 
Marmara Haber Merkezi