Sosyal gelişimde öngörüler ve eğitime yansıması

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sosyal Gelişimde Öngörüler ve Bunun Eğitime Yansıması” konulu konferansa konuşmacı olarak Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yar

EĞİTİM 19.12.2012 00:10:00 0
Sosyal gelişimde öngörüler ve eğitime yansıması
Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sosyal Gelişimde Öngörüler ve Bunun Eğitime Yansıması” konulu konferansa konuşmacı olarak Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Hasan Şimşek katıldı. Eğitim yöneticilerinin değişen eğitim sistemi hakkında bilgi sahibi olmaları amacı ile il merkezi ve ilçelerde görev yapan okul yöneticilerine yönelik olarak, Bahçeşehir Eğitim Kurumları Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve çok sayıda okul müdürü katıldı.
 
EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 
Konferansın açılış konuşmasını yapan Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, “Edirne’de eğitimin kalitesini arttırmak adına okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğretmenlerimize yönelik olarak sürekli çalışmaktayız. Bundan sonraki zamanlarda konferans ve seminerlere daha fazla yer vereceğiz. Eğitim yöneticilerimizin kendilerini yenilemeleri, değişen zamana ve eğitim sistemine uyum sağlamaları bizler için son derece önemli. Bu amaçla Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak düzenlemiş olduğumuz konferansa katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi