Gürsel Erbap galibiyetten dolayı takımını kutladı

Hafta sonunda Edirsespor Gençlik Kulübünü mağlup eden Tekirdağspor’da Başkan Gürsel Erbap basın açıklaması düzenleyerek galip gelen takımını kutladı.

SPOR 18.12.2012 23:50:00 0
Gürsel Erbap galibiyetten dolayı takımını kutladı
Hafta sonunda Edirsespor Gençlik Kulübünü mağlup eden Tekirdağspor’da Başkan Gürsel Erbap basın açıklaması düzenleyerek galip gelen takımını kutladı.
 
Basın açıklaması düzenleyen Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap maçta mükemmel bir mücadele eden oyuncularını kutlayarak “Pazar günü yenilenen Namık Kemal Stadyumu’nda misafir ettiğimiz ve 2-1 kazandığımız Edirnespor Gençlik Kulübü maçında futbolcularımızın göstermiş  oldukları mücadele bizlerin, teknik heyetimizin ve taraftarımızın takdirini kazanmıştır. Buradan bir kez daha teknik heyetimi, futbolcularımı tebrik ediyor, başarılarını canı gönülden kutluyorum” dedi.
 
“TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR”
 
Sezon başından bu yana yönetim,teknik heyet, futbolcular ve taraftar olarak tek yürek olarak takımın başarısı için mücadele ettiklerini söyleyen Erbap “ Bu birlik ve beraberliğin en son örneğini yenilenen Namık Kemal Stadyumu’nda bir araya gelerek takımlarını 90 dakika boyunca fair play ruhundan çıkmayarak destekleyen taraftarımız kamuoyuna bir kez daha göstermiştir.Taraftarımızın bize verdiği bu destek, yönetim-teknik heyet ve futbolcularımızı ileri ki günler için daha da cesaretlendirmiş ve başarılı bir Tekirdağspor için daha çok çalışmamız gerektiğini hatırlatmıştır. Taraftarımızın desteğine bu saatten sonra çok daha fazla ihtiyacımız var. Ancak taraftarımızın bizlere vereceği destek takımlarının on ikinci gücü olarak onları motive eden davranışlar içermesi gerektiğine inanıyorum. Karşılaşmayı izlemek için Edirne’den gelen Edirnespor Gençlik Kulübü taraftarının ve Tekirdağspor taraftarımızın maç başından sonuna kadar birlik ve beraberlik içerisinde karşılaşmayı izlemeleri, ilerisi için takımlar arası dostluğun sağlanması amacıyla bizlerin mutluluğunu bir kat daha arttırmıştır.
 
DOSTÇA BİR KARŞILAŞMA OLUR
 
Yönetim Kurulu olarak Edirnespor Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi’yi, yöneticilerini ve misafirlerini şeref tribününde en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdiklerini söyleyen Erbap “Bu saatten sonra eski kırgınlıklar bir kenara bırakılarak, Trakya takımları bir bütün olarak birbirlerine destek olmalı ve futbolda adından söz ettiren bir Trakya için mücadele etmelidir. Umuyorum ki bu hafta sonu oynanacak olan Lüleburgazspor – Tekirdağspor karşılaşması da misafirperverce ve dostça bir karşılaşmaya sahne olacaktır. Bunun için biz yöneticilere çok büyük görevler düşüyor. Artık bu saatten sonra eski kırgınlıklar küskünlükler, taraftarlar arası düşmanca tavırlar bir kenara bırakılarak; dostlukların, misafirperverliklerin konuşulduğu müsabakalar oynanması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi