Sevim Kılıçdaroğlu, eşinin doğum gününü Kırklareli'den kutladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu, Kırklareli'de CHP Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kermese katıldı.

GÜNDEM 18.12.2012 00:12:00 0
Sevim Kılıçdaroğlu, eşinin doğum gününü Kırklareli
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu, Kırklareli'de CHP Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kermese katıldı.  Üzerinde CHP logosu olan pastayı keserek eşi Kemal Kılıçdaroğlu'nun 64'üncü yaş gününü kutlayan Sevim Kılıçdaroğlu, "Hayat arkadaşıma buradan sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşam diliyorum" dedi.
 
CHP Kırklareli Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermese Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu katıldı. Kermesin düzenlediği Karahomur Caddesi'nde binaya geçen Sevim Kılıçdaroğlu eşi Kemal Kılıçdaroğlu'nun 64'üncü yaş gününü, kestiği pasta ile kutladı. Üzerinde parti logo su bulunan ve Kemal Kılıçdaroğlu yazan pastayı kadın partililerle birlikte kesen Sevim Kılıçdaroğlu, "Buraya gelmekten çok mutluyum. Çok sıcak bir ilgi ile karşılaştım. Trakya insanının böyle olduğunu hep biliyordum. Sıcak, neşeli insanlar dolu olduğunu biliyorum. Hayat arkadaşıma buradan sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşam diliyorum" dedi.
 
KADIN KİMLİĞİNİZİ ASLA KAYBETMEYİN
 
Kermesi gezen Sevim Kılıçdaroğlu'na partililer tarafından kentin meşhur hardaliyesi ve helvası hediye verildi. Kılıçdaroğlu daha sonra Kırklareli Belediyesi'ni ziyaret etti. Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Sevim Kılıçdaroğlu’nu Kırklareli’nde görmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek "Kırklareli siyaset bakımdan her zaman birinci parti olmuş bir ildir. Örgütümüz en iyi biçimde Kırklareli'ni temsil etmektedir. Çağdaş değerlere ve Cumhuriyet kazanımlarına hep sahip çıkmıştır. Kadınlarımızın seçimlerde partiye önemli katkıları vardır. Kadınlarımız 'Bizleri seçimden seçime hatırlıyorsunuz' diye bazen bize kızıyorlar" dedi. Sevim Kılıçdaroğlu ise "Ben de kadın olarak haklı olduklarını söyleyebilirim. Kadın kimliğinizi asla kaybetmeyin, gerektiğinde erkeklerinize karşı her yerde direnin" tavsiyesinde bulundu.
 
Marmara Haber Merkezi