Ram Trakya Genel Kurulu’na katıldı

Tekirdağ Belediye ve Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Ram Trakya Belediyeler Birliği’nden gelen davet üzerine, Bulgaristan’ın Stara Zagora kentine gerçekleştirdiği günübirlik ziy

GÜNDEM 18.12.2012 00:03:00 0
Ram Trakya Genel Kurulu’na katıldı
Tekirdağ Belediye ve Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Ram Trakya Belediyeler Birliği’nden gelen davet üzerine, Bulgaristan’ın Stara Zagora kentine gerçekleştirdiği günübirlik ziyarette, Birliğin Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.
 
KALİTELİ BİR ÇALIŞMA SİSTEMİ OLUŞTURDUK
 
Toplantının açılış konuşmasının yapan Ram Trakya Birlik Başkanı Kolyo Milev, birliklerin gelişmelerine katkılar sağlanması adına Belediyeler arası iş birliği çalışmalarına daha fazla ağırlık vermeleri gerektiğini belirtirken, kendilerinin de Ram Trakya Belediyeler Birliği olarak Trakyakent Belediyeler Birliği partnerliğinde çok kaliteli bir çalışma sistemi oluşturduklarını dile getirdi. Başkan Kolyo Milev, bundan önceki programları olan ve Türkiye’de düzenlenen iş adamları toplantısının da iki birliğin ortak çalışmalarının güzel bir ürünü olduğunu ve programın iki ülke açısından son derece yararlı bir birliktelik oluşturduğunu ifade etti.
 
DESTEĞE HAZIRIZ
 
Tekirdağ Belediye ve Trakyakent Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da toplantıda bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Dalgıç konuşmasında, Trakyakent Belediyeler Birliği olarak kendi bünyelerinde oluşturdukları projelerle Uluslar arası alanda daha fazla söz sahibi bir birlik olduklarını ifade ederken, bölgesel kalkınma adına Ram Trakya Belediyeler Birliği’ne proje çalışmaları konusunda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Genel Kurul Toplantısında, Birliğin dönem içi faaliyetleri, bölgesel kalkınma çalışmalarında izlenecek olan yol ve üye belediyelere sağlanacak hizmetler, üye belediyeler arasında iş birliği çalışma programları oluşturma ve mevzuat gibi gündem maddeleri oluşturan konular hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
 
Marmara Haber Merkezi