Kötü futbol ile farklı mağlup olduk

Deplasmanda Tuzlaspor’a 5-1 mağlup olarak taraftarını üzen Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz bir açıklama yaptı. Tuzlaspor karşısında sezonun en kötü futbolunu ortaya koyduklarını ifade eden

SPOR 18.12.2012 00:00:00 0
Kötü futbol ile farklı mağlup olduk
Deplasmanda Tuzlaspor’a 5-1 mağlup olarak taraftarını üzen Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz bir açıklama yaptı. Tuzlaspor karşısında sezonun en kötü futbolunu ortaya koyduklarını ifade eden Korkmaz “ Rakibimiz karşısında ilk devre iyi bir oyun ortaya koyduk. Ancak karşılaşmanın ikinci devresinde rakibimizin iyi oyununa karşılık veremeyerek karşılaşmadan farklı mağlup ayrıldık. Bu farklı mağlubiyette en büyük etken takımımızın kötü futboludur” dedi.
 
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısında hafta sonu farklı kaybedilen Tuzlaspor maçını değerlendirdi.
 
“İLK DEVRE İYİ MÜCADELE ORTAYA KOYDUK”
 
Ligin 12’nci haftasını geride bırakmalarına rağmen deplasmanda henüz puanla tanışamadıklarını ifade eden Korkmaz “ Hafta sonu Tuzlaspor deplasmanına, her deplasmanda olduğu gibi puan ya da puanlar için gittik. Maçın ilk dakikasında savunmamızın yaptığı hata sonucu talihsiz bir gol yedik. Daha sonra ise ataklarımızı sıklaştırarak 17’nci dakikada Fırat’ın golüyle beraberliği yakaladık. Beraberlik golünden sonra da iyi bir mücadele sergilememize rağmen galibiyet golünü bulamadık” dedi.
 
“İKİNCİ DEVRE SAHADA YOKTUK”
 
Karşılaşmanın ikinci devresinde saha da çok kötü bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Korkmaz “ Üstünlük sayısını elde etmek için yaptığımız ataklarda savunmamızda açık verdik. Tuzlaspor da savunma zafiyetimizden yararlanarak kontra ataktan ikinci golü bularak öne geçti. Eşitliği sağlamak için tekrar Tuzlaspor kalesine yüklendik fakat ikinci golde olduğu gibi kontra ataktan kalemizde üçüncü golü gördük. Skorun 3-1’e gelmesi ile birlikte takım içerisinde hücuma yönelik değişiklikler yapmamıza rağmen Tuzlaspor’un kontra ataklarına engel olamadık ve sahadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrıldık” ifadelerini kullandı.
 
“EN KÖTÜ MAÇIMIZI OYNADIK”
 
Bugüne kadar alınan mağlubiyetlerde takımın iyi bir oyun ortaya koyduğunu, ancak Tuzlaspor mağlubiyetini hak ettiklerini söyleyen Korkmaz “ Maalesef bu hafta aldığımız yenilgide, takımın sergilediği performans çok etkili oldu. Sezon başından beri sergilediğimiz en kötü performansımızı bu maçta yaşadık. Tuzlaspor takımı da bizim aksimize sezon başından beri sergilediği en iyi performansı bizim maçta ortaya koydu. Kendilerini de gerek saha içindeki iyi oyunlarından ötürü gerekse saha dışındaki misafirperverliklerinden ötürü tebrik ediyorum” dedi.
 
“TAKIM İÇİNDE EKSİKLERİMİZ BULUNUYOR”
 
İlk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldığını hatırlatan Korkmaz “ Önümüzdeki iki haftayı kayıpsız kapatarak devre arasına iyi girmek istiyoruz. Devre arasında da takımımızda ihtiyaç olan yerlere gerekli takviyeleri yaparak ikinci yarıya daha etkili başlamak istiyoruz. Sakat futbolcuların iyileşmesi ve eksik olan yerlere gerekli takviyelerin yapılması halinde, takımımızın performansı daha da üst seviyelerde olacaktır. Taraftarlarımızdan bizlere sonuna kadar güvenmelerini istiyorum” diye konuştu.
 
Marmara Haber