Çerkezköy Kartalspor galibiyet ile başladı

U-17 Ligi C Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ilk hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı’na konuk oldu.

SPOR 17.12.2012 23:58:00 0
Çerkezköy Kartalspor galibiyet ile başladı
U-17 Ligi C Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ilk hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı’na konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi 2-0’lık üstünlük ile tamamlayan Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı kalesinde bir gol görmesine rağmen kalan dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.
 
Tekirdağ U-17 Ligi ilk hafta karşılaşmaları hafta sonunda başlarken, Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı deplasmanda Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı’nı farklı geçti.
 
KARTALSPOR ETKİLİ OLDU
 
Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Cumartesi günü saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya konuk ekip Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı etkili başladı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı.İlerleyen dakikalara doğru Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı temsilcimiz karşısında baskısını artırdı.
 
KARTALSPOR ÖNE GEÇTİ
 
Ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Halil’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmeyi bildi. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verdi. Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı önde olmanın avantajını değerlendirmeye çalışsa da ikinci golü bir türlü bulamadı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
 
Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi kalan dakikalarda abluka altına alan Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın 40.dakikasında Yusuf ile farkı ikiye çıkardı. İlk devrenin son bölümlerine Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı’nın iki farklı üstünlüğü ile girildi.İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı’nın 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
FARK BİRE İNDİ
 
Karşılaşmanın ikinci devresi büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmanın ilk devresine oranla ikinci devresinde Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı baskılı bir oyun sergiledi. Risk alan Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı baskılarının sonucunu attığı golle alarak karşılaşmada farkı bire indirdi. Skorun tek farka inmesi ile birlikte her iki ekip de açık bir futbol ortaya koydu.
 
BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI
 
Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı son vuruşlarda istediğini elde edemeyince bir türlü üçüncü golü bulamadı. Karşılaşmanın son bölümlerinde çekişme arttı.Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı tüm riskleri alarak beraberlik için mücadele verdi.
 
KARTALSPOR GALİBİYET İLE AYRILDI
 
Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı üçüncü golü Utku ile buldu. Rakibini az adamla yakalayan Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı’nda ceza sahası içinde topla buluşan Utku kalecinin sağından topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı’nın 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.